Mașini de închiriat în Benidorm, Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Benidorm, Spania? Caută aici!

Benidorm, VC, Spania
29 ian — 5 feb
Returnare în același loc
Benidorm, VC, Spania
Sâ 29/1
Amiază
Sâ 5/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Benidorm Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Benidorm, Spania
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Distanța Benidorm, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Alicante

Mașini de închiriat în Benidorm

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Benidorm pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Benidorm au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Una dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime este Enterprise. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Care este limita de viteză în Benidorm, Spania?

  Limita maximă de viteză admisă în Benidorm este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Benidorm sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Benidorm, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Benidorm?

  Atunci când închiriază o mașină în Benidorm,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Fiat 500, care are un preț mediu de 13 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Ford Focus și are un preț mediu de 20 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Fiat 500 de închiriat în Benidorm începând de la 0 €/zi și Ford Focus, de la 0 €/zi.

 • Cum este vremea în Benidorm, Spania în luna ianuarie?

  În timpul lunii ianuarie, temperatura medie în Benidorm este de 12 °C, iar precipitațiile, 21 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Benidorm.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Vremea în Benidorm în timpul lunii ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Benidorm. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Benidorm preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Ford Focus și Ford Fiesta sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Benidorm asemănătoare cu cea din restul regiunii Valencia?

  Temperatura în Valencia în ianuarie este, de obicei, 12 °C cu o cantitate de precipitații de 26,3 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Benidorm pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Benidorm

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Benidorm

Începe să-ți planifici călătoria în Benidorm