Santa Cruz de Tenerife Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Santa Cruz de Tenerife? Caută aici!

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
3 dec. — 10 dec.
Aceeași locație
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
Joi 3/12
Amiază
Joi 10/12
Amiază

Santa Cruz de Tenerife Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Santa Cruz de Tenerife față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur

Mașini de închiriat în Santa Cruz de Tenerife

Pe parcursul lunii Noiembrie, am procesat 33 de căutări de închirieri de mașini în Santa Cruz de Tenerife pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Avis, Sixt și Thrifty. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Santa Cruz de Tenerife?

Serviciile de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife, oferite de companii populare, precum Avis, Sixt și Thrifty vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este limita de viteză în Santa Cruz de Tenerife?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Santa Cruz de Tenerife, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Santa Cruz de Tenerife, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Santa Cruz de Tenerife, limita este 120 km/h.