Mașini de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Santa Cruz de Tenerife, în Insulele Canare? Caută aici!

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
16 iun — 23 iun
Returnare în același loc
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
Vi 16/6
Amiază
Vi 23/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Santa Cruz de Tenerife

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Santa Cruz de Tenerife

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Santa Cruz de Tenerife?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Santa Cruz de Tenerife se găsesc, în general, prin intermediul Ok Mobility. Atunci când rezervi cu Ok Mobility, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Santa Cruz de Tenerife este de 13 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Santa Cruz de Tenerife?

Conform datelor noastre, Ford Fiesta este cea mai populară mașină de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Ford Fiesta, începând de la 21 €/zi in Santa Cruz de Tenerife, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 24 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Santa Cruz de Tenerife este Citroen C1, cu un preț mediu de 17 €/zi și oferte începând de la 13 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Santa Cruz de Tenerife, în Insulele Canare

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Insulele Canare
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

13 iun - 20 iun
Skoda Citigo
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

13 iun - 20 iun
Seat Ibiza
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

11 €/zi

14 iun - 28 iun
Seat Leon
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

13 iun - 20 iun
Dacia Duster
Skoda Octavia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

15 €/zi

13 iun - 20 iun
Skoda Octavia
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

22 €/zi

13 iun - 20 iun
Opel Corsa
Renault Clio Estate
Familiar economic sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

13 iun - 20 iun
Renault Clio Estate
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

29 €/zi

13 iun - 20 iun
Renault Captur
Citroen Grand C4 Picasso
Dubiță sau asemănător
Până la 5 pasageri

31 €/zi

13 iun - 20 iun
Citroen Grand C4 Picasso

Oferte la mașini de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Santa Cruz de Tenerife

Mașini Mică

13 € - 33 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 47 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Spania este 24 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Santa Cruz de Tenerife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Spania este 30 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Santa Cruz de Tenerife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Spania este 38 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Santa Cruz de Tenerife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Spania este 24 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Santa Cruz de Tenerife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Spania este 43 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 3% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 19% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Santa Cruz de Tenerife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Santa Cruz de Tenerife, în Spania este 26 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 4% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Santa Cruz de Tenerife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

13 iun - 20 iun
Skoda Citigo
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

13 iun - 20 iun
Seat Ibiza

Registru agenții de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife

Principalii furnizori de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife, în Insulele Canare

Avis

1 sucursală

Budget

1 sucursală

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală

INTERRENT

1 sucursală

Cicar

1 sucursală

ORLANDO

1 sucursală

Canarias

6 sucursale

Sunnycars

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Santa Cruz de Tenerife

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Santa Cruz de Tenerife

Cea mai populară agenție

ORLANDO

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

14 €

Cel mai popular model

Ford Fiesta
Cea mai populară companie de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este ORLANDO . Alternative foarte bune sunt Go By Car și Goldcar Rental SP.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Santa Cruz de Tenerife este de 14 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Santa Cruz de Tenerife a fost, în ultimele zile, Ford Fiesta. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Citroen C1.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Santa Cruz de Tenerife

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Santa Cruz de Tenerife

Cum conduci cu o mașină închiriată în Santa Cruz de Tenerife - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Santa Cruz de Tenerife și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Serviciile de închirieri auto din Santa Cruz de Tenerife, oferite de companii populare, precum Thrifty, Top Car Canary și Budget vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Santa Cruz de Tenerife în timpul lunii iulie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii iulie, Santa Cruz de Tenerife are o temperatură medie de 25 °C și precipitații medii de 0 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Santa Cruz de Tenerife te va costa, în medie 36 €/zi.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Santa Cruz de Tenerife

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Santa Cruz de Tenerife

Începe să-ți planifici călătoria în Santa Cruz de Tenerife


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Santa Cruz de Tenerife. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Santa Cruz de Tenerife. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.