Mașini de închiriat în Málaga, în Andaluzia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Málaga, în Andaluzia? Caută aici!

Málaga, Andaluzia, Spania
30 sept — 7 oct
Returnare în același loc
Málaga, Andaluzia, Spania
Sâ 30/9
Amiază
Sâ 7/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Málaga

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Málaga

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Málaga?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Málaga se găsesc, în general, prin intermediul Delpaso. Atunci când rezervi cu Delpaso, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Málaga este de 9 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Málaga are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Málaga, cu 12 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Málaga?

Închirierea unei mașini Fiat 500 în Málaga este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Seat Arona. S-au găsit oferte la Fiat 500 (cu închierere din Málaga) pentru 21 € pe zi (în medie) și cu un minim de 7 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Seat Arona in Málaga costă, în medie, 29 €, deși au fost găsite prețuri de numai 12 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Málaga, în Andaluzia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Málaga, în Andaluzia.
Economy8 €/day
Compact9 €/day
Intermediar8 €/day
Mini9 €/day
Dubă pentru pasageri14 €/day
Compact SUV13 €/day
SUV intermediar13 €/day
Familiar compact15 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Málaga, în Andaluzia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Málaga

Mașini Mică

16 € - 29 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 79 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Málaga, în Spania este 21 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 52% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Málaga, în Spania este 43 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Málaga, în Spania este 69 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Málaga, în Spania este 23 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Málaga, în Spania este 74 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 43% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Málaga, în Spania este 30 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

8 nov - 13 nov
Opel Corsa
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

8 nov - 13 nov
Renault Mégane

Registru agenții de închirieri auto din Málaga

Principalii furnizori de închirieri auto din Málaga, în Andaluzia

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,7

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

8,2

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,2

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

8,0

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

6,9

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

5,0

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

5,2

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

4,8

Sunnycars

11 sucursale

Free2Move

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Málaga

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Málaga

Cea mai populară agenție

Delpaso

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Málaga pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Delpaso. Alternative foarte bune sunt Goldcar Rental SP și Record Go.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Málaga au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Málaga este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 20 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Málaga a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Seat Arona.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Málaga

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Málaga

Cum conduci cu o mașină închiriată în Málaga - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Málaga și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Málaga, Spania?

Fiecare companie de închirieri auto din Málaga are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Málaga sunt Wiber, Centauro și Alamo, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Málaga, în luna octombrie?

Îți recomandăm să închiriezi o mașină economică atunci când vizitezi Málaga, în timpul lunii octombrie. În vreme ce mașină economică nu este recomandată pe gheață sau zăpadă, este o alegere foarte bună pentru ploaie și temperaturi blânde. În octombrie, temperaturile din Málaga sunt de aproximativ 15 °C, iar precipitațiile cunosc valori de 95 mm - acestea sunt condiții ideale pentru închirerea unei mașini economice. Închirierea unei mașini Economy în Málaga te va costa, în medie 12 €/zi.

Care este limita de viteză în Málaga, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Málaga, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Málaga este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie BMW 4 Series Convertible în oferă spre închiriere mașini Málaga?

Cum este vremea în Málaga, Spania în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Málaga în luna septembrie este 23 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 16 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Málaga asemănătoare cu cea din restul regiunii Andaluzia?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Málaga pentru a face un roadtrip în Andaluzia sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 23 °C și la precipitații de 18,4 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Málaga?

Prices for mașini in Málaga refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Málaga?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Málaga este de 129 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Málaga?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Málaga. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Málaga?

Pentru a închiria o mașină în Málaga, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Málaga

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Málaga

Tipuri de mașini de închiriat populare în Málaga

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Málaga

Inchirieri auto în cartierele din Málaga

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Málaga? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Málaga


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Málaga?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Málaga, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Málaga?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Málaga, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Málaga cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Málaga și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Málaga, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Málaga.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Málaga, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Málaga, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Málaga cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Málaga, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Málaga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.