Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Málaga, în Andaluzia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Málaga, în Andaluzia? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Jo 18/7
Jo 25/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Málaga, în Andaluzia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Málaga, în Andaluzia.
Economy5 €/day
Compact6 €/day
Intermediar8 €/day
Standard6 €/day
Full-size SUV43 €/day
Mini5 €/day
De lux37 €/day
Compact SUV5 €/day
SUV intermediar9 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Málaga

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Málaga

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Málaga?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Málaga se găsesc, în general, prin intermediul CLICK RENT . Atunci când rezervi cu CLICK RENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Málaga este de 21 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Málaga are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Málaga, cu 12 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Málaga?

Închirierea unei mașini Seat Arona în Málaga este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat 500. S-au găsit oferte la Seat Arona (cu închierere din Málaga) pentru 27 € pe zi (în medie) și cu un minim de 12 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat 500 in Málaga costă, în medie, 19 €, deși au fost găsite prețuri de numai 4 €.

Oferte la mașini de închiriat în Málaga, în Andaluzia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Málaga

Mică mașini

12 € - 34 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 58 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Málaga, în Spania este 20 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Málaga, în Spania este 36 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 19% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Málaga, în Spania este 74 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 60% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Málaga, în Spania este 24 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Málaga, în Spania este 59 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 50% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Málaga, în Spania este 48 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 39% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile de lux mașină de închiriat în Málaga, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Málaga, în Spania este 28 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

5 €/zi

16 iul - 23 iul
Chevrolet Aveo Sedan
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

6 €/zi

21 iul - 24 iul
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Málaga

Principalii furnizori de închirieri auto din Málaga, în Andaluzia

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,8

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

8,0

Thrifty

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Dollar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,9

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,4

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,2

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

6,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

5,2

Sunnycars

11 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Málaga

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Málaga

Cea mai populară agenție

Delpaso

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Seat Arona
Cea mai populară companie de închirieri auto din Málaga pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Delpaso. Alternative foarte bune sunt Goldcar Rental SP și Ok Mobility.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Málaga au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Málaga este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Málaga a fost, în ultimele zile, Seat Arona. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Málaga - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Málaga și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Málaga, Spania în August?

17 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Málaga în luna August. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 13 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 5 €, cu un preț mediu de 23 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Málaga, Spania?

Fiecare companie de închirieri auto din Málaga are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Málaga sunt Centauro, Wiber și Alamo, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Málaga, în luna August?

Cu temperaturi medii de 23 °C și precipitații de 16 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna August este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Málaga este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Málaga te va costa, în medie 18 €/zi.

Care este limita de viteză în Málaga, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Málaga, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Málaga este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Seat Arona în oferă spre închiriere mașini Málaga?

Cum este vremea în Málaga, Spania în luna iulie?

În mod normal, temperatura în Málaga în luna iulie este 25 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 2 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Málaga asemănătoare cu cea din restul regiunii Andaluzia?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Málaga pentru a face un roadtrip în Andaluzia sau în zonele înconjurătoare în luna iulie se pot aștepta la temperaturi de 25 °C și la precipitații de 2,5 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Málaga?

Prices for mașini in Málaga refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Málaga?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Málaga este de 136 (de la iulie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Málaga?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Málaga. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Málaga?

Pentru a închiria o mașină în Málaga, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Málaga?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Málaga, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Málaga?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Málaga, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Málaga cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Málaga și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Málaga, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Málaga.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Málaga, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Málaga, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Málaga cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Málaga, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Málaga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Jo 18/7
Amiază
Jo 25/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Málaga

Tipuri populare de mașini de închiriat în Málaga