Mașini de închiriat în Málaga, Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Málaga, Spania? Caută aici!

Málaga, AN, Spania
25 iun — 2 iul
Returnare în aceeași locație
Málaga, AN, Spania
Vi 25/6
Amiază
Vi 2/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Málaga, Spania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mică Cars

24 lei - 81 lei

All Car Types

29 lei - 230 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Málaga, Spania este 59 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin decât media în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Málaga în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Málaga, Spania este 151 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump decât media în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Málaga în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Málaga, Spania este 220 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 41% mai scump decât media în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Málaga în Mare, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Málaga, Spania este 31 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 76% mai ieftin decât media în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Málaga în SUV, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Málaga, Spania este 186 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump decât media în Málaga. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Málaga poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Málaga în Dubă, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Málaga Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Málaga, Spania
3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Calitate-preț

10,0
4 de locații
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Calitate-preț

9,0
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

8,6

Calitate-preț

8,3
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

7,3

Calitate-preț

8,6
3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,1

Preluare/Returnare

7,7

Calitate-preț

8,1
4 de locații
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

7,5

Calitate-preț

8,0
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

6,8

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

6,2

Calitate-preț

5,4
3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

6,0

Calitate-preț

4,0

Distanța Málaga, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Málaga

Mașini de închiriat în Málaga

Până în acest moment al lunii, am avut 172 de căutări de închiriere mașini în Málaga.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Málaga pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Enterprise, Alamo și Europcar sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Málaga. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Málaga, Spania?

Fiecare companie de închirieri auto din Málaga are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Málaga sunt keddy by Europcar, OK RENT A CAR și Enterprise, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Málaga, în luna iulie?

Cu temperaturi medii de 25 °C și precipitații de 6 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iulie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Málaga este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Málaga te va costa, în medie 211 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Enterprise în Málaga?

Enterprise este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Málaga, Spania. În una dintre aceste 4 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 153 lei pe zi, în Málaga, Spania.

Care este limita de viteză în Málaga, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Málaga, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Málaga este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Málaga, Spania în luna iunie?

În mod normal, temperatura în Málaga în luna iunie este 22 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 12 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Temperaturile în Málaga sunt în general mai mari în luna iunie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Málaga asemănătoare cu cea din restul regiunii Andaluzia?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Málaga pentru a face un roadtrip în Andaluzia sau în zonele înconjurătoare în luna iunie se pot aștepta la temperaturi de 22 °C și la precipitații de 12,4 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Málaga

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Málaga

Începe să-ți planifici călătoria în Málaga