Madrid Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Madrid? Caută aici!

Madrid, Spania
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Madrid, Spania
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Madrid?

Tot

7 lei - 196 lei

Economic

9 lei - 74 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Madrid este luna martie. La doar 11 lei pe zi, prețul este cu 71% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în noiembrie. Prețul unei mașini de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Madrid Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Madrid
Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 97 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 61 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 97 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 33 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 93 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 28 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 21 de review-uri


Distanța Madrid față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Madrid Aeroportul Internațional Madrid-Barajas

Mașini de închiriat în Madrid

Până în acest moment al lunii, am avut 150 de căutări de închiriere mașini în Madrid.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Madrid pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Madrid au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și Avis. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Madrid are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 54 lei, Madrid este cel mai ieftin furnizor din Goldcar Rental SP; în Madrid are 2 locații de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Madrid și oferită de Goldcar Rental SP este 6 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Madrid?

Atunci când închiriezi o mașină în Madrid, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Madrid. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Madrid, în luna Februarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Madrid pe parcursul lunii Februarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 10 °C în timpul lunii Februarie și precipitații de 30 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Madrid te va costa, în medie 190 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Budget în Madrid?

În Madrid, există 7 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Budget, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 129 lei/zi.

Care este limita de viteză în Madrid?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Madrid, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Madrid, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Madrid, limita este 120 km/h.

Cum este vremea în Madrid, Spania în luna Ianuarie?

În luna Ianuarie, în Madrid se înregistrează precipitații de 40 mm și o temperatură medie de 5 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Madrid pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Madrid în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Madrid. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Madrid preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Opel Corsa și Volkswagen Polo sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Madrid asemănătoare cu cea din restul regiunii Madrid?

Temperatura în Madrid în Ianuarie este, de obicei, 5 °C cu o cantitate de precipitații de 40 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Madrid pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Madrid

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Madrid

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Madrid
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Madrid
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Madrid