Mașini de închiriat în Madrid, în Madrid

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Madrid, în Madrid? Caută aici!

Madrid, Spania
16 iun — 23 iun
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Vi 16/6
Amiază
Vi 23/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Madrid

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Madrid

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Madrid?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Madrid se găsesc, în general, prin intermediul Dickmanns. Atunci când rezervi cu Dickmanns, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 2 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Madrid este de 12 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Madrid are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Madrid, cu 34 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Madrid?

Atunci când închiriază o mașină în Madrid,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Opel Corsa, care are un preț mediu de 22 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Fiat 500 și are un preț mediu de 16 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Opel Corsa de închiriat în Madrid începând de la 5 €/zi și Fiat 500, de la 4 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Madrid, în Madrid

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Madrid, în Madrid
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

20 iun - 20 iul
Opel Corsa
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

20 iun - 20 iul
Ford Focus
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

20 iun - 20 iul
Renault Captur
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

13 €/zi

21 iun - 24 iun
Ford Kuga
Ford Kuga
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

21 iun - 24 iun
Ford Kuga
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

20 iun - 20 iul
Volkswagen ID.3
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

21 iun - 24 iun
Opel Corsa
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

15 €/zi

20 iun - 20 iul
Opel Insignia
Renault Fluence
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

21 €/zi

19 aug - 2 sept
Renault Fluence

Oferte la mașini de închiriat în Madrid, în Madrid găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Madrid

Mașini Mică

15 € - 32 €

Toate tipurile de mașini

29 € - 81 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Madrid, în Spania este 23 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 48% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Madrid, în Spania este 45 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Madrid, în Spania este 70 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 45 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 39% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Madrid, în Spania este 27 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Madrid, în Spania este 81 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 84% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Madrid, în Spania este 13 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 71% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

20 iun - 20 iul
Opel Corsa
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

20 iun - 20 iul
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Madrid

Principalii furnizori de închirieri auto din Madrid, în Madrid

keddy by Europcar

10 sucursale

Dollar

8 sucursale

Enterprise Rent-A-Car

8 sucursale

Budget

7 sucursale

Hertz

7 sucursale

Europcar

6 sucursale

Avis

5 sucursale

Centauro

5 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Madrid

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Madrid

Cea mai populară agenție

Record Go

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

9 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Madrid pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Record Go. Alternative foarte bune sunt Ok Mobility și Firefly.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Madrid au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Madrid este de 9 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 27 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Madrid a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Madrid

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Madrid

Cum conduci cu o mașină închiriată în Madrid - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Madrid și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai bune oferte ale lunii iulie din Madrid, pentru un weekend, încep de la prețuri estimative de 9 € și ajung la 20 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 5 €, cu un preț mediu de 16 €.

Atunci când închiriezi o mașină în Madrid, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Madrid. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Madrid

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Madrid

Tipuri de mașini de închiriat populare în Madrid

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Madrid

Inchirieri auto în cartierele din Madrid

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Madrid? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Madrid


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Madrid. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Madrid, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.