Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Madrid, în Madrid

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Madrid, în Madrid? Caută aici!

Madrid, Spania
24 apr — 1 mai
Madrid, Spania
Mi 24/4
Amiază
Mi 1/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Madrid, în Madrid

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Madrid, în Madrid.
Economy5 €/day
Compact6 €/day
Intermediar11 €/day
Full-size SUV31 €/day
Mini5 €/day
Compact SUV7 €/day
SUV intermediar7 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Madrid, în Madrid găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Madrid

Mică mașini

14 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 61 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Madrid, în Spania este 23 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Madrid, în Spania este 44 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Madrid, în Spania este 63 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 44% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Madrid, în Spania este 23 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Madrid, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Madrid, în Spania este 56 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 38 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Madrid, în Spania este 28 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Madrid. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Madrid poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

5 €/zi

24 apr - 1 mai
Chevrolet Aveo Sedan
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

24 apr - 1 mai
Volkswagen Polo

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Madrid

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Madrid

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Madrid?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Madrid se găsesc, în general, prin intermediul CLICK RENT . Atunci când rezervi cu CLICK RENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Madrid este de 26 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Madrid are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Madrid, cu 16 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Madrid?

Atunci când închiriază o mașină în Madrid,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Mercedes-Benz V-Class, care are un preț mediu de 117 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Opel Corsa și are un preț mediu de 29 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Mercedes-Benz V-Class de închiriat în Madrid începând de la 84 €/zi și Opel Corsa, de la 8 €/zi.

Registru agenții de închirieri auto din Madrid

Principalii furnizori de închirieri auto din Madrid, în Madrid

Enterprise Rent-A-Car

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,5

Preluare/Returnare

8,2

Valoare

8,0

Europcar

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

8,0

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,1

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

7,4

Budget

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,8

Sixt

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,2

Dollar

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

8,1

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

7,2

Thrifty

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,9

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,2

Hertz

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,6

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

5,8

Informații despre închirierea de mașini în Madrid

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Madrid

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Intermediate

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Mercedes-Benz V-Class
Cea mai populară companie de închirieri auto din Madrid pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt Record Go și Firefly.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Madrid au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Intermediate.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Madrid este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 28 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Madrid a fost, în ultimele zile, Mercedes-Benz V-Class. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Madrid - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Madrid și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Madrid, Spania?

Atunci când închiriezi o mașină în Madrid, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Madrid. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Madrid, în luna mai?

În timpul lunii mai, în Madrid, temperaturile medii sunt de 21 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 20 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Decapotabilă în Madrid te va costa, în medie 44 €/zi.

Care este limita de viteză în Madrid, Spania?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Madrid, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Madrid, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Madrid, limita este 120 km/h.

Care companie Opel Vivaro în oferă spre închiriere mașini Madrid?

Cum este vremea în Madrid, Spania în luna aprilie?

În luna aprilie, în Madrid se înregistrează precipitații de 40 mm și o temperatură medie de 12 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Madrid pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Madrid asemănătoare cu cea din restul regiunii Madrid?

Temperatura în Madrid în timpul lunii aprilie este de obicei 12 °C cu precipitații preconizate de 40,3 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Madrid într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Madrid?

Prices for mașini in Madrid are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Madrid?

Începând cu aprilie 2024, ai la dispoziție 207 operatori pentru mașini în Madrid.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Madrid?

În diferite țări, inclusiv în Madrid, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Madrid?

Atunci când închiriezi o mașină în Madrid, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Madrid?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Madrid. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Madrid?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Madrid, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Madrid cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Madrid în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Madrid, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Madrid cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Madrid, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Madrid care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Madrid cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Madrid cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Madrid

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Mi 24/4
Amiază
Mi 1/5
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Madrid

Tipuri populare de mașini de închiriat în Madrid