Granadilla Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Granadilla? Caută aici!

Granadilla, Tenerife, Spania
28 ian. — 4 feb.
Aceeași locație
Granadilla, Tenerife, Spania
Joi 28/1
Amiază
Joi 4/2
Amiază

Granadilla Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Granadilla
Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 4.4 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 12 de review-uri

Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Granadilla față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur

Mașini de închiriat în Granadilla

Până în acest moment al lunii Ianuarie, s-au realizat 78 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Granadilla.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Granadilla pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Granadilla aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Enterprise, Avis și Europcar. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Granadilla. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Granadilla are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de INTERRENT sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 37 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Granadilla). Cel mai mic preț găsit la locația lor din Granadilla a fost de 4 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Granadilla?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Granadilla cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise, Avis și Europcar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Câte locații de închiriere are INTERRENT în Granadilla?

INTERRENT este o foarte popular în Granadilla, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 1 locație de închiriere în orașul Granadilla și te poți aștepta la un preț mediu de 37 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Granadilla?

Călătorii care închiriază o mașină în Granadilla trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Granadilla este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea din Granadilla în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Granadilla.

Este vremea în Granadilla asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Granadilla, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Insulele Canare are, în general, o temperatură de 17 °C și caz precipitații de 33,8 mm.


Caută mai multe închirieri auto în Tenerife

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Arrecife, Las Cañadas Del Teide și Las Palmas de Gran Canaria din Tenerife