Mașini de închiriat în Granadilla, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Granadilla, în Insulele Canare? Caută aici!

Granadilla, Tenerife, Spania
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Granadilla, Tenerife, Spania
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Granadilla, în Insulele Canare

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Granadilla, în Insulele Canare
Buick Cascada
Convertibil sau asemănător
Până la 5 pasageri

42 €/zi

12 sept - 19 sept
Buick Cascada
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

28 €/zi

12 sept - 19 sept
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

12 sept - 19 sept
Daihatsu Sirion
Volvo C70
Convertibil sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 2 uși

46 €/zi

12 iul - 16 iul
Volvo C70
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

27 €/zi

12 sept - 19 sept
Hyundai Accent
Nissan Primastar
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

61 €/zi

12 iul - 16 iul
Nissan Primastar
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

31 €/zi

12 iul - 16 iul
Mercedes-Benz A-Class
Opel Combo
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

102 €/zi

12 sept - 19 sept
Opel Combo
Mitsubishi Eclipse
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 2 uși

25 €/zi

12 sept - 19 sept
Mitsubishi Eclipse

Oferte la mașini de închiriat în Granadilla, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Granadilla

Mașini Mică

12 € - 32 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 73 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Granadilla, în Spania este 21 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin decât media în Granadilla. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Granadilla poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Granadilla, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Granadilla, în Spania este 27 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin decât media în Granadilla. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Granadilla poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Granadilla, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Granadilla, în Spania este 14 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin decât media în Granadilla. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Granadilla poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Granadilla, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

12 sept - 19 sept
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

22 €/zi

12 sept - 19 sept
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

12 iul - 16 iul
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Granadilla

Principalii furnizori de închirieri auto din Granadilla, în Insulele Canare
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

7,9

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

7,3
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Granadilla

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Granadilla

Cea mai populară agenție

Top Car Canary

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Granadilla pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Top Car Canary. Alternative foarte bune sunt Goldcar Rental SP și Avis.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Granadilla au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Granadilla este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 23 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Granadilla a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Granadilla

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Granadilla

Cum conduci cu o mașină închiriată în Granadilla - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Granadilla și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Granadilla în luna August, prețul mediu a fost de 70 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 70 €. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Granadilla în luna August li s-a afișat un preț mediu de 33 €, dar oferte ieftine de până la 23 € (în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor).

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Granadilla cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Europcar, Budget și Goldcar Rental SP, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Goldcar Rental SP este o foarte popular în Granadilla, Spania, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 1 locație de închiriere în orașul Granadilla, Spania și te poți aștepta la un preț mediu de 22 €/zi pentru rezervarea mașinii.

Călătorii care închiriază o mașină în Granadilla trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Granadilla este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Granadilla, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Insulele Canare are, în general, o temperatură de 23 °C și caz precipitații de 1,3 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Granadilla

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Granadilla

Începe să-ți planifici călătoria în Granadilla


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Granadilla. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Granadilla punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Granadilla în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Granadilla.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Granadilla.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Granadilla, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.