Mașini de închiriat în Arrecife, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Arrecife, în Insulele Canare? Caută aici!

Arrecife, Lanzarote, Spania
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Arrecife, Lanzarote, Spania
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Arrecife

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Arrecife

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Arrecife?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Arrecife se găsesc, în general, prin intermediul Dollar. Atunci când rezervi cu Dollar, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 10 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Arrecife este de 10 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Arrecife?

Atunci când închiriază o mașină în Arrecife,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Toyota Aygo, care are un preț mediu de 18 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Fiat 500 și are un preț mediu de 22 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Toyota Aygo de închiriat în Arrecife începând de la 6 €/zi și Fiat 500, de la 8 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Arrecife, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Arrecife

Mașini Mică

13 € - 55 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 48 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Arrecife, în Spania este 26 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Arrecife. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arrecife poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Arrecife

Principalii furnizori de închirieri auto din Arrecife, în Insulele Canare

Budget

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

keddy by Europcar

2 sucursale

Cicar

4 sucursale

Hertz

2 sucursale

Ace

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,5

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale

Top Car Canary

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

3,0

Valoare

5,0

Informații despre închirierea de mașini în Arrecife

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Arrecife

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

42 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Arrecife au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Arrecife este de 42 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 42 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Arrecife a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Arrecife

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Arrecife

Cum conduci cu o mașină închiriată în Arrecife - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Arrecife și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Arrecife, Spania?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Arrecife oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Budget, Goldcar Rental SP și Top Car Canary, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Arrecife, în luna octombrie?

În timpul lunii octombrie, în Arrecife, temperaturile medii sunt de 20 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 12 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Decapotabilă în Arrecife te va costa, în medie 18 €/zi.

Care este limita de viteză în Arrecife, Spania?

Atunci când închiriezi o mașină în Arrecife, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Arrecife sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Care companie Volkswagen T-Cross în oferă spre închiriere mașini Arrecife?

Cum este vremea în Arrecife, Spania în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Arrecife în luna septembrie este 24 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 2 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Arrecife asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Arrecife pentru a face un roadtrip în Insulele Canare sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 23 °C și la precipitații de 7,8 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Arrecife?

Prețurile pentru mașini în Arrecife au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Arrecife?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 38 de operatori pentru mașini în Arrecife.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Arrecife?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Arrecife. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Arrecife?

Pentru a închiria o mașină în Arrecife, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Începe să-ți planifici călătoria în Arrecife


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Arrecife?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Arrecife. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Arrecife?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Arrecife o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Arrecife cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Arrecife.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Arrecife, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Arrecife.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Arrecife, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Arrecife.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Arrecife cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Arrecife, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Arrecife

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.