Arrecife, Spania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Arrecife, Spania? Caută aici!

Arrecife, Lanzarote, Spania
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Arrecife, Lanzarote, Spania
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Arrecife Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Arrecife, Spania
Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 5.3 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 16 de review-uri

Scorul agenției: 3.6 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Arrecife, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Arrecife Lanzarote

Mașini de închiriat în Arrecife

Până în acest moment al lunii Aprilie, s-au realizat 3 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Arrecife.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Arrecife pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Enterprise, Avis și Sixt sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Arrecife. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Arrecife, Spania?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Arrecife oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise, Avis și Sixt, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Arrecife, în luna Mai?

În timpul lunii Mai, în Arrecife, temperaturile medii sunt de 22 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 0 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Convertibil în Arrecife te va costa, în medie 79 lei/zi.

Care este limita de viteză în Arrecife, Spania?

Atunci când închiriezi o mașină în Arrecife, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Arrecife sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Arrecife, Spania în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Arrecife în luna Aprilie este 19 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 6 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Având în vedere că temperaturile în Arrecife sunt în general ridicate în luna Aprilie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Arrecife asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Arrecife pentru a face un roadtrip în Insulele Canare sau în zonele înconjurătoare în luna Aprilie se pot aștepta la temperaturi de 18 °C și la precipitații de 14,1 mm pe parcursul întregii luni.


Caută mai multe închirieri auto în Lanzarote

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Granadilla, Las Cañadas Del Teide și Las Palmas de Gran Canaria din Lanzarote

Începe să-ți planifici călătoria în Arrecife