Palma de Mallorca, Spania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Palma de Mallorca, Spania? Caută aici!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Palma de Mallorca Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Palma de Mallorca, Spania
Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 32 de review-uri

Scorul agenției: 5.8 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 73 de review-uri

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 15 de review-uri

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 10 de review-uri

Scorul agenției: 8.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri


Distanța Palma de Mallorca, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan

Mașini de închiriat în Palma de Mallorca

242 de persoane au căutat o mașină de închiriat în Palma de Mallorca în luna Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Palma de Mallorca pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Palma de Mallorca care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Palma de Mallorca. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Palma de Mallorca, Spania în Mai?

Pentru închirierea unei mașini în Palma de Mallorca în luna Mai în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 24 lei și o medie a acestora de 26 lei. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Palma de Mallorca în luna Mai li s-a afișat un preț mediu de 45 lei, dar oferte ieftine de până la 11 lei (în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor).

Care dintre agențiile de închirieri auto din Palma de Mallorca are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Goldcar Rental SP sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 45 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Palma de Mallorca). Cel mai mic preț găsit la cele 2 locații ale lor din Palma de Mallorca a fost de 7 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Palma de Mallorca, Spania?

Serviciile de închirieri auto din Palma de Mallorca, oferite de companii populare, precum Alamo, Enterprise și National vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Câte locații de închiriere are OK RENT A CAR în Palma de Mallorca?

Cu 5 locații, OK RENT A CAR are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Palma de Mallorca, Spania. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 66 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la OK RENT A CAR în Palma de Mallorca, Spania.

Care este limita de viteză în Palma de Mallorca, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Palma de Mallorca, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Palma de Mallorca este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Palma de Mallorca, Spania în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Palma de Mallorca în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 15 °C și precipitații în jur de 30 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Palma de Mallorca în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Palma de Mallorca. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Palma de Mallorca preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Ford Fiesta și Volkswagen Polo sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Palma de Mallorca asemănătoare cu cea din restul regiunii Balearic Islands?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Palma de Mallorca, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Balearic Islands are, în general, o temperatură de 14 °C și caz precipitații de 35 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Palma de Mallorca

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Palma de Mallorca

Începe să-ți planifici călătoria în Palma de Mallorca