Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Palma de Mallorca, în Balearic Islands

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Palma de Mallorca, în Balearic Islands? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Sâ 27/7
Sâ 3/8

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Palma de Mallorca, în Balearic Islands

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Palma de Mallorca, în Balearic Islands.
Economy11 €/day
Compact14 €/day
Intermediar18 €/day
Dubiță40 €/day
Mini13 €/day
Compact SUV12 €/day
SUV intermediar14 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Palma de Mallorca

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Palma de Mallorca

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Palma de Mallorca?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Palma de Mallorca se găsesc, în general, prin intermediul Record Go. Atunci când rezervi cu Record Go, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Palma de Mallorca este de 26 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Palma de Mallorca are cele mai multe locații?

Ok Mobility are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Palma de Mallorca, cu 7 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Palma de Mallorca?

Conform datelor noastre, mașinile Fiat 500 și Peugeot 3008 sunt cele mai populare modele de închiriat în Palma de Mallorca. Prețurile pentru Fiat 500 in Palma de Mallorca variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 17 €/zi, cu un minim de 8 €. Prețurile pentru Peugeot 3008 variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 29 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 28 €.

Oferte la mașini de închiriat în Palma de Mallorca, în Balearic Islands găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Palma de Mallorca

Mică mașini

2 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

11 € - 43 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 17 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 89% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Palma de Mallorca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 37 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Palma de Mallorca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 66 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 97% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 60% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 21 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Palma de Mallorca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 58 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 55% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Palma de Mallorca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 64 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 58% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Palma de Mallorca, în Spania este 33 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 19% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palma de Mallorca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palma de Mallorca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

11 €/zi

27 iul - 28 iul
Chevrolet Aveo Sedan
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

14 €/zi

27 iul - 28 iul
Volkswagen Golf

Registru agenții de închirieri auto din Palma de Mallorca

Principalii furnizori de închirieri auto din Palma de Mallorca, în Balearic Islands

Sixt

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,4

Evaluare Generală

8,1

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

7,8

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

8,0

Goldcar Rental SP

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,5

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

6,5

Avis

6,7
Ok
1 evaluare2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

7,9

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

7,0

CLICK RENT

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,4

Ok Mobility

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

6,5

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

4,7

Valoare

5,4

Informații despre închirierea de mașini în Palma de Mallorca

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Palma de Mallorca

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

10 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Palma de Mallorca pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt Ok Mobility și Centauro.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Palma de Mallorca au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Palma de Mallorca este de 10 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 22 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Palma de Mallorca a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 3008.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Palma de Mallorca - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Palma de Mallorca și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Palma de Mallorca, Spania?

Serviciile de închirieri auto din Palma de Mallorca, oferite de companii populare, precum keddy by Europcar, Enterprise Rent-A-Car și Hiper Rent a Car vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Palma de Mallorca, în luna August?

În timpul lunii August, în Palma de Mallorca, temperaturile medii sunt de 23 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 50 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Decapotabilă în Palma de Mallorca te va costa, în medie 38 €/zi.

Care este limita de viteză în Palma de Mallorca, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Palma de Mallorca, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Palma de Mallorca este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie BMW 2 Series Convertible în oferă spre închiriere mașini Palma de Mallorca?

Cum este vremea în Palma de Mallorca, Spania în luna iulie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Palma de Mallorca în timpul lunii iulie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 25 °C și la precipitații de 0 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Palma de Mallorca asemănătoare cu cea din restul regiunii Balearic Islands?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Palma de Mallorca, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Balearic Islands are, în general, o temperatură de 25 °C și caz precipitații de 5 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Palma de Mallorca?

Prices for mașini in Palma de Mallorca refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Palma de Mallorca?

Începând cu iulie 2024, ai la dispoziție 93 de operatori pentru mașini în Palma de Mallorca.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Palma de Mallorca?

În diferite țări, inclusiv în Palma de Mallorca, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Palma de Mallorca?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Palma de Mallorca. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Palma de Mallorca?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Palma de Mallorca poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Palma de Mallorca?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Palma de Mallorca, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Palma de Mallorca cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Palma de Mallorca în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Palma de Mallorca, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Palma de Mallorca pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Palma de Mallorca, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Palma de Mallorca care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Palma de Mallorca cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Palma de Mallorca, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Palma de Mallorca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Sâ 27/7
Amiază
Sâ 3/8
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Palma de Mallorca

Tipuri populare de mașini de închiriat în Palma de Mallorca