Ibiza Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Ibiza? Caută aici!

Ibiza, Ibiza Island, Spain
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Ibiza, Ibiza Island, Spain
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Ibiza Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Ibiza
Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 5.0 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 5.0 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 6 de review-uri


Distanța Ibiza față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Ibiza

Mașini de închiriat în Ibiza

22 de persoane au căutat o mașină de închiriat în Ibiza în luna Ianuarie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Ibiza pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

National, Budget și Dollar sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Ibiza. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Ibiza care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Ibiza are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 27 lei, Ibiza este cel mai ieftin furnizor din Record Go; în Ibiza are locație de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Ibiza și oferită de Record Go este 13 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Ibiza?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Ibiza. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Record Go în Ibiza?

Record Go este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Ibiza. În locația sa, te poți aștepta la un preț mediu de 27 lei pe zi, în Ibiza.

Care este limita de viteză în Ibiza?

Călătorii care închiriază o mașină în Ibiza trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Ibiza este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Ibiza, Spania în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Ibiza în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 11 °C și precipitații în jur de 50 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Ibiza în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Ibiza. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Ibiza preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Ford Fiesta și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Ibiza asemănătoare cu cea din restul regiunii Balearic Islands?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Ibiza, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Balearic Islands are, în general, o temperatură de 11 °C și caz precipitații de 45 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Ibiza

  • Începe-ți planificarea călătoriei azi

    Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

    Găsește hoteluri în Ibiza
  • Cazează-te la o casă de vacanță

    Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

    Găsește cazări în Ibiza