Mașini de închiriat în Puerto del Rosario, Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Puerto del Rosario, Spania? Caută aici!

Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spania
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spania
Ma 5/10
Amiază
Ma 12/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Puerto del Rosario, Spania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

5 € - 15 €

Toate tipurile de mașini

5 € - 15 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Puerto del Rosario, Spania este 5 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 0% mai ieftin decât media în Puerto del Rosario. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Puerto del Rosario poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Puerto del Rosario în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Puerto del Rosario Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Puerto del Rosario, Spania
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,7

Calitate-preț

7,4
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Calitate-preț

6,0
5 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale

Distanța Puerto del Rosario, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Puerto del Rosario Fuerteventura

Mașini de închiriat în Puerto del Rosario

Până în acest moment al lunii, am avut 710 căutări de închiriere mașini în Puerto del Rosario.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Puerto del Rosario pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Puerto del Rosario aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în Budget. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Puerto del Rosario. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care este limita de viteză în Puerto del Rosario, Spania?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Puerto del Rosario este de 50 km/h. Puerto del Rosario are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Puerto del Rosario, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Puerto del Rosario?

Închirierea unei mașini Volkswagen Polo în Puerto del Rosario este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat Panda. S-au găsit oferte la Volkswagen Polo (cu închierere din Puerto del Rosario) pentru 14 € pe zi (în medie) și cu un minim de 1 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat Panda costă, în medie, 11 €, deși au fost găsite prețuri de numai 1 €.

Care companie Audi A4 în oferă spre închiriere mașini Puerto del Rosario?

Dacă vrei să închiriezi o mașină Audi A4 în Puerto del Rosario, Budget este cea mai populară companie de închirieri auto din oraș care oferă acest vehicul (precum și altele de tip De lux). Mașinile de închiriat Audi A4 în Puerto del Rosario cu această companie au un preț mediu de 15 € pe zi.

Cum este vremea în Puerto del Rosario, Spania în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Puerto del Rosario în luna septembrie este 22 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 4 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în septembrie?

Temperaturile în Puerto del Rosario sunt în general mai mari în luna septembrie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Puerto del Rosario asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Temperatura în Insulele Canare în septembrie este, de obicei, 23 °C cu o cantitate de precipitații de 7,6 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Puerto del Rosario pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Caută mai multe închirieri auto în Fuerteventura

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Arrecife, Granadilla și Las Cañadas Del Teide din Fuerteventura