Mașini de închiriat în Puerto del Rosario, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Puerto del Rosario, în Insulele Canare? Caută aici!

Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spania
13 dec — 20 dec
Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spania
Mi 13/12
Amiază
Mi 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Puerto del Rosario

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Puerto del Rosario

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Puerto del Rosario?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Puerto del Rosario se găsesc, în general, prin intermediul ORLANDO . Atunci când rezervi cu ORLANDO , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Puerto del Rosario este de 12 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Puerto del Rosario?

Atunci când închiriază o mașină în Puerto del Rosario,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Toyota Aygo, care are un preț mediu de 32 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Citroen C1 și are un preț mediu de 31 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Toyota Aygo de închiriat în Puerto del Rosario începând de la 13 €/zi și Citroen C1, de la 11 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Puerto del Rosario, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Puerto del Rosario

Mică cars

10 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 37 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Puerto del Rosario, în Spania este 20 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 0% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Puerto del Rosario. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Puerto del Rosario poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Puerto del Rosario

Principalii furnizori de închirieri auto din Puerto del Rosario, în Insulele Canare

Sixt

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

6,0

Cicar

1 sucursală

Thrifty

2 sucursale

Top Car Canary

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

2,0

Europcar

1 sucursală

Hertz

2 sucursale

Ace

1 sucursală

Budget

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

3,4

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Puerto del Rosario

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Puerto del Rosario

Cum conduci cu o mașină închiriată în Puerto del Rosario - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Puerto del Rosario și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Puerto del Rosario, Spania?

Serviciile de închirieri auto din Puerto del Rosario, oferite de companii populare, precum Top Car Canary, INTERRENT și Budget vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Puerto del Rosario, în luna ianuarie?

Cu temperaturi medii de 16 °C și precipitații de 14 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna ianuarie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Puerto del Rosario este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Puerto del Rosario te va costa, în medie 52 €/zi.

Care este limita de viteză în Puerto del Rosario, Spania?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Puerto del Rosario este de 50 km/h. Puerto del Rosario are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Puerto del Rosario, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Care companie Volkswagen T-ROC în oferă spre închiriere mașini Puerto del Rosario?

Cum este vremea în Puerto del Rosario, Spania în luna decembrie?

În mod normal, temperatura în Puerto del Rosario în luna decembrie este 17 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 33 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Puerto del Rosario asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Temperatura în Insulele Canare în timpul lunii decembrie este de obicei 18 °C cu precipitații preconizate de 38,6 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Puerto del Rosario într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Puerto del Rosario?

Prețurile pentru mașini în Puerto del Rosario au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Puerto del Rosario?

33 de operatori pentru mașini în Puerto del Rosario există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Puerto del Rosario?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Puerto del Rosario. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Puerto del Rosario?

Pentru a închiria o mașină în Puerto del Rosario, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Puerto del Rosario?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Puerto del Rosario te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Puerto del Rosario?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Puerto del Rosario punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Puerto del Rosario cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Puerto del Rosario în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Puerto del Rosario, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Puerto del Rosario cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Puerto del Rosario, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Puerto del Rosario care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Puerto del Rosario cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Puerto del Rosario afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Puerto del Rosario

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.