Mașini de închiriat în Puerto del Rosario, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Puerto del Rosario, în Insulele Canare? Caută aici!

Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spania
13 oct — 20 oct
Returnare în același loc
Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spania
Jo 13/10
Amiază
Jo 20/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Puerto del Rosario, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Puerto del Rosario

Mașini Mică

7 € - 26 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 26 €

The average price of a Mică rental in Puerto del Rosario, în Spania is 14 €. The cheapest time to rent a Mică in Puerto del Rosario, în Spania is in martie. The price is 50% lower than the rest of the year at just 7 € per day. A Mică rental is typically 0% mai scump than the average car rental in Puerto del Rosario. The average price of a vehicle rental in Puerto del Rosario can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Registru agenții de închirieri auto din Puerto del Rosario

Principalii furnizori de închirieri auto din Puerto del Rosario, în Insulele Canare
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

2,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

4,9

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

1,9
5 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Puerto del Rosario

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Puerto del Rosario

Cea mai ieftină mașină de închiriat

29 €

Cel mai popular model

Kia Cee'd SW
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Puerto del Rosario este de 29 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 34 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Puerto del Rosario a fost, în ultimele zile, Kia Cee'd SW.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Puerto del Rosario

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Puerto del Rosario

Cum conduci cu o mașină închiriată în Puerto del Rosario - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Puerto del Rosario și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Puerto del Rosario este oferit, în general, de către Top Car Canary, care are 2 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 19 €, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Top Car Canary în Puerto del Rosario este de 33 €/zi.

Serviciile de închirieri auto din Puerto del Rosario, oferite de companii populare, precum Top Car Canary, Budget și INTERRENT vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Cu 2 locații, Top Car Canary are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Puerto del Rosario, Spania. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 33 €/zi atunci când închiriază o mașină de la Top Car Canary în Puerto del Rosario, Spania.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Puerto del Rosario este de 50 km/h. Puerto del Rosario are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Puerto del Rosario, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

În mod normal, temperatura în Puerto del Rosario în luna octombrie este 21 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 10 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Temperatura în Insulele Canare în timpul lunii octombrie este de obicei 22 °C cu precipitații preconizate de 20,9 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Puerto del Rosario într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Începe să-ți planifici călătoria în Puerto del Rosario


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Puerto del Rosario te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Puerto del Rosario punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Puerto del Rosario în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Puerto del Rosario cu politici specifice privind combustibilul.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Puerto del Rosario care includ curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Puerto del Rosario afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.