Mașini de închiriat în Viena, în Viena

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Viena, în Viena? Caută aici!

Viena, Austria
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Viena, Austria
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Viena, în Viena

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Viena, în Viena
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

69 €/zi

18 iul - 25 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

105 €/zi

1 oct - 4 oct
Renault Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

71 €/zi

5 aug - 14 aug
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

60 €/zi

1 aug - 10 aug
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

62 €/zi

1 oct - 4 oct
Renault Mégane
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

208 €/zi

1 aug - 10 aug
Class SUV
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 de pasageri

114 €/zi

28 iul - 30 iul
Toyota Rush
Renault Captur
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

97 €/zi

1 aug - 10 aug
Renault Captur
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

99 €/zi

1 oct - 4 oct
Hyundai Accent

Oferte la mașini de închiriat în Viena, în Viena găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Viena

Mașini Mică

21 € - 281 €

Toate tipurile de mașini

21 € - 210 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Viena, în Austria este 63 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 68% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Viena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Viena, în Austria este 75 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin decât media în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Viena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Viena, în Austria este 40 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 46 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin decât media în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Viena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Viena, în Austria este 94 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump decât media în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

60 €/zi

1 aug - 10 aug
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

62 €/zi

1 oct - 4 oct
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

57 €/zi

1 oct - 4 oct
Hyundai Accent

Registru agenții de închirieri auto din Viena

Principalii furnizori de închirieri auto din Viena, în Viena
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

9,4

Valoare

8,4
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

4,6
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
11 de sucursale
5 de sucursale
5 de sucursale
5 de sucursale
5 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Viena

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Viena

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

76 €

Cel mai popular model

Volkswagen Polo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Viena pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt U-Save și Global Rent A Car.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Viena au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Viena este de 76 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 96 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Viena a fost, în ultimele zile, Volkswagen Polo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Smart Fortwo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Viena

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Viena

Cum conduci cu o mașină închiriată în Viena - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Viena și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Viena, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna iulie a fost de 114 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 114 €. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 66 € la 72 €.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Viena să le găsești la SURPRICE CAR RENTAL . Cu tarife medii de 97 €/zi, disponibile în sucursala lor, SURPRICE CAR RENTAL este o companie foarte bună de închirieri auto.

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Viena. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Atunci când conduci în interiorul orașului Viena, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Viena este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

În timpul lunii iunie, temperatura medie în Viena este de 19 °C, iar precipitațiile, 63 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Viena.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Viena, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Viena are, în general, o temperatură de 19 °C și caz precipitații de 63 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Viena

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Viena

Începe să-ți planifici călătoria în Viena


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Viena. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Viena, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Viena în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Viena.

Pe momondo poți realiza căutări în Viena, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Viena, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.