Viena Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Viena? Caută aici!

Viena, Austria
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Viena, Austria
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Viena?

Tot

72 lei - 232 lei

Economic

77 lei - 122 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Viena este luna septembrie. La doar 80 lei pe zi, prețul este cu 26% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este martie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în mai. Prețul unei mașini de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Viena Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Viena
Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 79 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 74 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 66 de review-uri

Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 21 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 16 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri


Distanța Viena față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Viena Vienna Intl

Mașini de închiriat în Viena

Pe parcursul lunii Ianuarie, am procesat 71 de căutări de închirieri de mașini în Viena pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Viena pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Enterprise, National și Avis sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Viena. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Viena care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Viena în Februarie?

În Viena, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Februarie a fost de 119 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 116 lei. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 91 lei la 134 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Viena are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Viena să le găsești la GREEN MOTION . Cu tarife medii de 124 lei/zi, disponibile la cele 2 locații ale lor de închiriere, GREEN MOTION este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Viena?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Viena. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Viena, în luna Februarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Viena pe parcursul lunii Februarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 6 °C în timpul lunii Februarie și precipitații de 39 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Viena te va costa, în medie 414 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Global Rent A Car în Viena?

Global Rent A Car este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Viena. În una dintre aceste 5 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 139 lei pe zi, în Viena.

Care este limita de viteză în Viena?

Atunci când conduci în interiorul orașului Viena, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Viena este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Viena, Austria în luna Ianuarie?

În timpul lunii Ianuarie, temperatura medie în Viena este de 1 °C, iar precipitațiile, 21 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Viena.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea în Viena în luna Ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Viena. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Viena preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Volkswagen Polo și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Viena asemănătoare cu cea din restul regiunii Viena?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Viena, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Viena are, în general, o temperatură de 1 °C și caz precipitații de 21 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Viena

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Viena

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Viena
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Viena
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Viena