Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Viena, în Viena

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Viena, în Viena? Caută aici!

Viena, Austria
23 apr — 30 apr
Viena, Austria
Ma 23/4
Amiază
Ma 30/4
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Viena, în Viena

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Viena, în Viena.
Economy18 €/day
Compact20 €/day
Intermediar23 €/day
Mini17 €/day
Compact SUV21 €/day
SUV intermediar25 €/day
Familiar compact28 €/day
Familiar dimensiune intermediară43 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Viena, în Viena găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Viena

Mică mașini

21 € - 64 €

Toate tipurile de mașini

32 € - 73 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Viena, în Austria este 40 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 17% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Viena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Viena, în Austria este 52 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Viena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Viena, în Austria este 99 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 53 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 52% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Viena, în Austria este 45 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Viena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Viena, în Austria este 65 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 21% mai ieftin decât în restul anului - doar 80 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Viena, în Austria este 43 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 10% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Viena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Viena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

17 €/zi

21 apr - 28 apr
Skoda Citigo
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

18 €/zi

22 apr - 25 apr
Chevrolet Aveo Sedan
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

20 €/zi

21 apr - 28 apr
Volkswagen ID.3

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Viena

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Viena

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Viena?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Viena se găsesc, în general, prin intermediul Autounion Car Rental. Atunci când rezervi cu Autounion Car Rental, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 13 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Viena este de 31 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Viena are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Viena, cu 7 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Viena?

Conform datelor noastre, mașinile Suzuki Vitara și Opel Corsa sunt cele mai populare modele de închiriat în Viena. Prețurile pentru Suzuki Vitara in Viena variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 28 €/zi, cu un minim de 17 €. Prețurile pentru Opel Corsa variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 32 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 12 €.

Registru agenții de închirieri auto din Viena

Principalii furnizori de închirieri auto din Viena, în Viena

Autounion Car Rental

2 sucursale

Hertz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,8

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,9

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,0

Sixt

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

6,5

Thrifty

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,8

Valoare

6,5

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

5,9

Dollar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,8

Valoare

6,8

MEGADRIVE

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

3,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

3,0

Informații despre închirierea de mașini în Viena

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Viena

Cea mai populară agenție

Dryyve

Tipuri populare de mașini

Compact, Intermediate, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

28 €

Cel mai popular model

Suzuki Vitara
Cea mai populară companie de închirieri auto din Viena pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Dryyve. Alternative foarte bune sunt GREEN MOTION și Zippy7.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Viena au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Intermediate, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Viena este de 28 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 38 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Viena a fost, în ultimele zile, Suzuki Vitara. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Viena - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Viena și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Viena, Austria în mai?

În Viena, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna mai a fost de 42 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 27 €. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 26 € la 36 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Viena, Austria?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Viena. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Viena, în luna mai?

Cu temperaturi medii de 19 °C și precipitații de 63 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna mai este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Viena este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Viena te va costa, în medie 53 €/zi.

Care este limita de viteză în Viena, Austria?

Atunci când conduci în interiorul orașului Viena, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Viena este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie BMW X5 în oferă spre închiriere mașini Viena?

Cum este vremea în Viena, Austria în luna aprilie?

În timpul lunii aprilie, temperatura medie în Viena este de 12 °C, iar precipitațiile, 39 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Viena.

Este vremea în Viena asemănătoare cu cea din restul regiunii Viena?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Viena, în luna aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Viena are, în general, o temperatură de 12 °C și caz precipitații de 39 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Viena?

Prețurile pentru mașini în Viena sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Viena?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Viena este de 98 (de la aprilie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Viena?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Viena. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Viena?

Atunci când închiriezi o mașină în Viena, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Viena?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Viena. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Viena?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Viena, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Viena cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Viena în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Viena, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Viena.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Viena, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Viena, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Viena cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Viena, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Viena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 23/4
Amiază
Ma 30/4
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Viena

Tipuri populare de mașini de închiriat în Viena