Viena, Austria Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Viena, Austria? Caută aici!

Viena, Austria
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Viena, Austria
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Viena Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Viena, Austria
Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 79 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 75 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 66 de review-uri

Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 21 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 16 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri


Distanța Viena, Austria față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Viena Vienna Intl

Mașini de închiriat în Viena

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 71 de căutări de închirieri de mașini în Viena pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Viena pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Enterprise, National și Avis sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Viena. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Viena care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Viena are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Viena să le găsești la GREEN MOTION . Cu tarife medii de 127 lei/zi, disponibile la cele 2 locații ale lor de închiriere, GREEN MOTION este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Viena, Austria?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Viena. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Global Rent A Car în Viena?

Global Rent A Car este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Viena, Austria. În una dintre aceste 5 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 143 lei pe zi, în Viena, Austria.

Care este limita de viteză în Viena, Austria?

Atunci când conduci în interiorul orașului Viena, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Viena este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Viena, Austria în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Viena este de 12 °C, iar precipitațiile, 39 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Viena.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Viena în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Viena. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Viena preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Volkswagen Polo și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Viena asemănătoare cu cea din restul regiunii Viena?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Viena, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Viena are, în general, o temperatură de 12 °C și caz precipitații de 39 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Viena

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Viena

Începe să-ți planifici călătoria în Viena