Ayia Napa, Cipru Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Ayia Napa, Cipru? Caută aici!

Ayia Napa, Cipru
27 apr — 4 mai
Aceeași locație
Ayia Napa, Cipru
Ma 27/4
Amiază
Ma 4/5
Amiază

Ayia Napa Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Ayia Napa, Cipru
Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Ayia Napa, Cipru față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Larnaca

Mașini de închiriat în Ayia Napa

13 persoane au căutat o mașină de închiriat în Ayia Napa în luna Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Ayia Napa pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Budget și Hertz sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Ayia Napa. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Ayia Napa care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Ayia Napa are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Ayia Napa este oferit, în general, de către KEM RENTAL CARS, care are 1 locație de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 57 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat KEM RENTAL CARS în Ayia Napa este de 70 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Ayia Napa, Cipru?

Atunci când închiriezi o mașină în Ayia Napa, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Ayia Napa. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Câte locații de închiriere are KEM RENTAL CARS în Ayia Napa?

Orașul Ayia Napa, Cipru are 1 locație ale companiei KEM RENTAL CARS (care operează un preț mediu pe zi de 70 lei).

Care este limita de viteză în Ayia Napa, Cipru?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Ayia Napa, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Ayia Napa, limita de viteză este de 80 km/h, iar pentru autostrăzile din Ayia Napa, limita este 100 km/h.

Cum este vremea în Ayia Napa, Cipru în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Ayia Napa se înregistrează precipitații de 12 mm și o temperatură medie de 17 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Ayia Napa pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Temperaturile în Ayia Napa sunt în general mai mari în luna Aprilie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Ayia Napa asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Famagusta?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Ayia Napa pentru a face un roadtrip în Districtul Famagusta sau în zonele înconjurătoare în luna Aprilie se pot aștepta la temperaturi de 17 °C și la precipitații de 11,5 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Ayia Napa

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Ayia Napa

Începe să-ți planifici călătoria în Ayia Napa