Mașini de închiriat în Barcelona, în Catalonia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Barcelona, în Catalonia? Caută aici!

Barcelona, Spania
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Barcelona

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Barcelona

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Barcelona?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Barcelona se găsesc, în general, prin intermediul Firefly. Atunci când rezervi cu Firefly, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Barcelona este de 9 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Barcelona are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Barcelona, cu 12 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Barcelona?

Pentru un preț mediu de 19 €/zi (cu un minim începând de la 6 €/zi), mașinile Fiat 500 de închiriat în Barcelona sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Opel Corsa sunt o altă alegere frecventă în Barcelona, al un preț mediu de 14 €/zi și un minim de 7 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Barcelona, în Catalonia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Barcelona, în Catalonia.
Economy6 €/day
Compact6 €/day
Intermediar17 €/day
Mini5 €/day
Dubă pentru pasageri59 €/day
Compact SUV7 €/day
SUV intermediar14 €/day
Familiar compact23 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Barcelona, în Catalonia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Barcelona

Mică

13 € - 38 €

Toate tipurile de mașini

12 € - 90 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Barcelona, în Spania este 24 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 57% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Barcelona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Barcelona, în Spania este 47 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Barcelona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Barcelona, în Spania este 88 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 85% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 39% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Barcelona, în Spania este 29 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Barcelona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Barcelona, în Spania este 81 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 83% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Barcelona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Barcelona, în Spania este 73 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Barcelona, în Spania este 48 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Barcelona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

24 oct - 8 nov
Opel Corsa
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

24 oct - 8 nov
Seat Leon

Registru agenții de închirieri auto din Barcelona

Principalii furnizori de închirieri auto din Barcelona, în Catalonia

Centauro

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Dollar

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,4

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

7,6

Sixt

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,1

Europcar

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

7,3

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

7,5

Enterprise Rent-A-Car

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,2

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,6

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,9

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,5

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,2

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,0

Informații despre închirierea de mașini în Barcelona

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Barcelona

Cea mai populară agenție

Record Go

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Barcelona pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Record Go. Alternative foarte bune sunt Goldcar Rental SP și NIZACARS .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Barcelona au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Barcelona este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 13 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Barcelona a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Barcelona.

Atracții în apropiere:

Barceloneta Beach12,8 km

Atracții în apropiere:

Barceloneta Beach74,9 km

Atracții în apropiere:

Barceloneta Beach89,4 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Barcelona

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Barcelona

Cum conduci cu o mașină închiriată în Barcelona - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Barcelona și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Barcelona, Spania?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Barcelona cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Budget, Hertz și Centauro, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Barcelona, în luna octombrie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Barcelona pe parcursul lunii octombrie. Cu temperaturi medii de aproximativ 13 °C în timpul lunii octombrie și precipitații de 58 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Barcelona te va costa, în medie 118 €/zi.

Care este limita de viteză în Barcelona, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Barcelona, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Barcelona este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Barcelona, Spania în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Barcelona în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 21 °C și la precipitații de 85 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Barcelona asemănătoare cu cea din restul regiunii Catalonia?

Temperatura în Catalonia în timpul lunii septembrie este de obicei 20 °C cu precipitații preconizate de 65,8 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Barcelona într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Barcelona?

Prețurile pentru mașini în Barcelona au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Barcelona?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 157 de operatori pentru mașini în Barcelona..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Barcelona?

În diferite țări, inclusiv în Barcelona, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Barcelona?

Pentru a închiria o mașină în Barcelona, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Barcelona

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Barcelona

Tipuri de mașini de închiriat populare în Barcelona

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Barcelona

Inchirieri auto în cartierele din Barcelona

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Barcelona? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Barcelona


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Barcelona?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Barcelona te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Barcelona?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Barcelona. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Barcelona cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Barcelona și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Barcelona, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Barcelona.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Barcelona, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Barcelona care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Barcelona cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Barcelona afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Barcelona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.