Barcelona, Spania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Barcelona, Spania? Caută aici!

Barcelona, Spania
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Barcelona, Spania
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Barcelona?

Tot

11 lei - 332 lei

De familie

29 lei - 103 lei

Economic

11 lei - 83 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Barcelona, Spania este luna martie. La doar 20 lei pe zi, prețul este cu 60% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iulie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în aprilie. Dacă ai nevoie de mai mult spațiu pentru familia ta, vehiculele mai lungi (cu mai mult de 6 locuri) sunt, în general, cele mai ieftine când le închiriezi în martie. Prețul unei mașini de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Barcelona Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Barcelona, Spania
Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 100 de review-uri

Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 85 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 41 de review-uri

Scorul agenției: 7.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 86 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 50 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 62 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 10 de review-uri


Distanța Barcelona, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Barcelona Barcelona-El Prat

Mașini de închiriat în Barcelona

293 de persoane au căutat o mașină de închiriat în Barcelona în luna Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Barcelona pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Barcelona. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Barcelona, Spania în Mai?

21 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Barcelona în luna Mai. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 9 lei. 54 lei este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Barcelona. Totuși, în luna Mai, prețurile pot scădea până la 7 lei, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Barcelona, Spania?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Barcelona cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Barcelona, în luna Mai?

Cu temperaturi medii de 20 °C și precipitații de 42 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna Mai este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Barcelona este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Barcelona te va costa, în medie 378 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Sixt în Barcelona?

Sixt este o foarte popular în Barcelona, Spania, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 9 locații de închiriere în orașul Barcelona, Spania și te poți aștepta la un preț mediu de 194 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Barcelona, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Barcelona, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Barcelona este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Barcelona, Spania în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Barcelona în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 13 °C și precipitații în jur de 49 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Barcelona în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Barcelona. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Barcelona preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Ford Fiesta și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Barcelona asemănătoare cu cea din restul regiunii Catalonia?

Temperatura în Catalonia în Aprilie este, de obicei, 12 °C cu o cantitate de precipitații de 46,6 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Barcelona pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Barcelona

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Barcelona

Începe să-ți planifici călătoria în Barcelona