Barcelona Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Barcelona? Caută aici!

Barcelona, Spania
26 ian. — 2 febr.
Aceeași locație
Barcelona, Spania
Mar 26/1
Amiază
Mar 2/2
Amiază

Barcelona Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Barcelona
Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 100 de review-uri

Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 85 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 41 de review-uri

Scorul agenției: 7.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 86 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 50 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 62 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 19 de review-uri


Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Barcelona?

Tot

8 lei - 194 lei

Economic

24 lei - 84 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Barcelona este luna noiembrie. La doar 24 lei pe zi, prețul este cu 52% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este aprilie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în noiembrie. Prețul unei mașini de închiriat în Barcelona poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Barcelona față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Barcelona Barcelona-El Prat

Mașini de închiriat în Barcelona

293 de persoane au căutat o mașină de închiriat în Barcelona în luna Ianuarie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Barcelona pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Barcelona. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Barcelona în Februarie?

245 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Barcelona în luna Februarie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 65 lei. 41 lei este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Barcelona. Totuși, în luna Februarie, prețurile pot scădea până la 4 lei, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Barcelona?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Barcelona cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Barcelona, în luna Februarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Barcelona pe parcursul lunii Februarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 11 °C în timpul lunii Februarie și precipitații de 42 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Barcelona te va costa, în medie 190 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Sixt în Barcelona?

Sixt este o foarte popular în Barcelona, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 9 locații de închiriere în orașul Barcelona și te poți aștepta la un preț mediu de 189 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Barcelona?

Atunci când conduci în interiorul orașului Barcelona, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Barcelona este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Barcelona, Spania în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Barcelona în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 9 °C și precipitații în jur de 41 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea din Barcelona în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Barcelona. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Barcelona preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Ford Fiesta și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Barcelona asemănătoare cu cea din restul regiunii Catalonia?

Temperatura în Catalonia în Ianuarie este, de obicei, 7 °C cu o cantitate de precipitații de 40 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Barcelona pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Barcelona

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Barcelona

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Barcelona
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Barcelona
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Barcelona