Închirieri auto în Aeroportul Barcelona-El Prat

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Barcelona-El Prat? Caută aici!

Barcelona, Spania - Barcelona-El Prat (BCN)
5 oct — 8 oct
Returnare în același loc
Barcelona, Spania - Barcelona-El Prat (BCN)
Jo 5/10
Amiază
Du 8/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat

Care este mașină care se închiriază cel mai des din Aeroportul Barcelona-El Prat?

Pentru un preț mediu de 14 €/zi (cu un minim începând de la 8 €/zi), mașinile Mercedes-Benz A-Class de închiriat din Aeroportul Barcelona-El Prat sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Nissan Juke sunt o altă alegere frecventă din Aeroportul Barcelona-El Prat, al un preț mediu de 24 €/zi și un minim de 7 €/zi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Cele mai populare modele de mașini de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat sunt mașinile Compact. În ultimul an 41% dintre utilizatorii noștri au căutat modele Compact în Aeroportul Barcelona-El Prat. Mercedes-Benz A-Class și Nissan Juke sunt două dintre cele mai populare modele de mașini Compact de închiriat. Record Go este cea mai populară companie auto care închiriază vehicule Compact în Aeroportul Barcelona-El Prat. Cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini Compact este de 14 € pe zi, cu compania Record Go.

Care este cel mai bun moment pentru a închiria o mașină în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Cel mai bun moment pentru a închiria o mașină este cu 13 zile înainte de ziua sosirii tale în Aeroportul Barcelona-El Prat. Atunci când îți rezervi mașina cu 13 zile în avaans, te poți aștepta la prețuri de 12 €/zi. Ziua săptămânii poate afecta și ea prețul mașinii închiriate. De exemplu, în Aeroportul Barcelona-El Prat, prețul mediu în timpul weekendului este de 27 €/zi, în vreme ce prețul din timpul săptămânii este de 25 €/zi. Dacă nu ți-ai rezervat călătoria încă, cel mai bun moment al anului pentru a închiria o mașină în Aeroportul Barcelona-El Prat este luna noiembrie, atunci când prețul mediu este de 16 €/zi.

Care este cea mai bună companie de închirieri auto din Aeroportul Barcelona-El Prat?

Conform datelor utilizatorilor noștri, Alamo este cea mai bună companiei de închirieri auto din Aeroportul Barcelona-El Prat. Alamo are o notă medie de 7,6 din partea a 11 utilizatori. Alte companii bine contate din Aeroportul Barcelona-El Prat sunt Avis, cu o notă medie de 7,2 din partea a 18 utilizatori și Europcar, cu o notă medie de 7,1 din partea a 7 utilizatori.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Barcelona-El Prat

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

15 oct - 22 oct
Volkswagen Polo
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

11 oct - 17 oct
Opel Astra
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

11 oct - 17 oct
Volkswagen ID.3
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

11 €/zi

15 oct - 22 oct
Dacia Duster
Vauxhall Astra
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

12 €/zi

15 oct - 22 oct
Vauxhall Astra
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

17 €/zi

10 oct - 14 oct
Dacia Duster
Skoda Octavia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

14 €/zi

16 nov - 21 nov
Skoda Octavia
Ford Kuga
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

15 oct - 22 oct
Ford Kuga
Ford Kuga
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

10 oct - 14 oct
Ford Kuga

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Barcelona-El Prat

Mașini Mică

10 € - 42 €

Toate tipurile de mașini

11 € - 44 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat este 23 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat este 41 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 83% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 27% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat este 54 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 45% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat este 27 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat este 60 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 50% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat este 23 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

11 oct - 17 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

15 oct - 22 oct
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Barcelona-El Prat

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Barcelona-El Prat
Prezentare generală

Curățenie

9,1

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,1

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

7,5
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,2

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,3
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

8,2

Valoare

7,1
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,7

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,7
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

SOLMAR

3 sucursale

Sunnycars

2 sucursale

24 Hour Rent A Car

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Barcelona

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Barcelona

Mașini de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Barcelona-El Prat și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Prices for mașini in Aeroportul Barcelona-El Prat are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 60 de operatori pentru mașini în Aeroportul Barcelona-El Prat.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Aeroportul Barcelona-El Prat. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Pentru a închiria o mașină în Aeroportul Barcelona-El Prat, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Barcelona-El Prat


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Aeroportul Barcelona-El Prat?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Aeroportul Barcelona-El Prat în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Aeroportul Barcelona-El Prat, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Aeroportul Barcelona-El Prat.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Aeroportul Barcelona-El Prat, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Aeroportul Barcelona-El Prat, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.