Mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Las Palmas de Gran Canaria, în Insulele Canare? Caută aici!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Las Palmas de Gran Canaria?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria se găsesc, în general, prin intermediul Rhodium. Atunci când rezervi cu Rhodium, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 4 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Las Palmas de Gran Canaria este de 4 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria, cu 3 sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Las Palmas de Gran Canaria

Mică

11 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

11 € - 67 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, în Spania este 22 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, în Spania este 29 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, în Spania este 18 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria

Principalii furnizori de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria, în Insulele Canare

Turisprime

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

10,0

Hertz

1 sucursală

Avis

1 sucursală

Sunnycars

3 sucursale

Cicar

2 sucursale

AeroDrive

1 sucursală

Cooltra

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Las Palmas de Gran Canaria

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Las Palmas de Gran Canaria

Cum conduci cu o mașină închiriată în Las Palmas de Gran Canaria - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Las Palmas de Gran Canaria și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, în luna octombrie?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Las Palmas de Gran Canaria în timpul lunii octombrie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii octombrie, Las Palmas de Gran Canaria are o temperatură medie de 21 °C și precipitații medii de 18 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Las Palmas de Gran Canaria te va costa, în medie 18 €/zi.

Care este limita de viteză în Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Atunci când închiriezi o mașină în Las Palmas de Gran Canaria, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Las Palmas de Gran Canaria sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Las Palmas de Gran Canaria, Spania în luna septembrie?

În luna septembrie, în Las Palmas de Gran Canaria se înregistrează precipitații de 10 mm și o temperatură medie de 24 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Las Palmas de Gran Canaria pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Las Palmas de Gran Canaria asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Las Palmas de Gran Canaria pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Insulele Canare în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 23 °C cu precipitații de 7,8 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Las Palmas de Gran Canaria?

Prețurile pentru mașini în Las Palmas de Gran Canaria au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Las Palmas de Gran Canaria?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 18 operatori pentru mașini în Las Palmas de Gran Canaria..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Las Palmas de Gran Canaria?

În diferite țări, inclusiv în Las Palmas de Gran Canaria, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Las Palmas de Gran Canaria?

Pentru a închiria o mașină în Las Palmas de Gran Canaria, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Las Palmas de Gran Canaria

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Las Palmas de Gran Canaria

Inchirieri auto în cartierele din Las Palmas de Gran Canaria

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Las Palmas de Gran Canaria? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Las Palmas de Gran Canaria


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Las Palmas de Gran Canaria?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Las Palmas de Gran Canaria, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Las Palmas de Gran Canaria, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Las Palmas de Gran Canaria.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Las Palmas de Gran Canaria.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Las Palmas de Gran Canaria

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.