Mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Las Palmas de Gran Canaria, Spania? Caută aici!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
23 mai — 30 mai
Aceeași locație
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
Du 23/5
Amiază
Du 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Las Palmas de Gran Canaria Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria, Spania
0,0
Groaznic
3 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație

Distanța Las Palmas de Gran Canaria, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria

Mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria

Pe parcursul lunii Mai, am procesat 7 căutări de închirieri de mașini în Las Palmas de Gran Canaria pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Avis, Hertz și Enterprise. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Hertz și ORLANDO , pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este limita de viteză în Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Atunci când închiriezi o mașină în Las Palmas de Gran Canaria, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Las Palmas de Gran Canaria sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Las Palmas de Gran Canaria, Spania în luna Mai?

În luna Mai, în Las Palmas de Gran Canaria se înregistrează precipitații de 2 mm și o temperatură medie de 20 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Las Palmas de Gran Canaria pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Mai?

Temperaturile în Las Palmas de Gran Canaria sunt în general mai mari în luna Mai, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Las Palmas de Gran Canaria asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Las Palmas de Gran Canaria pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Insulele Canare în timpul lunii Mai este de aproximativ 19 °C, cu posibilități de precipitații de 3,9 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Las Palmas de Gran Canaria

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Las Palmas de Gran Canaria

Caută mai multe închirieri auto în Gran Canaria

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Arrecife, Granadilla și Las Cañadas Del Teide din Gran Canaria

Începe să-ți planifici călătoria în Las Palmas de Gran Canaria