Las Palmas de Gran Canaria Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Las Palmas de Gran Canaria? Caută aici!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Hiszpania
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Hiszpania
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Las Palmas de Gran Canaria Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Las Palmas de Gran Canaria față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria

Mașini de închiriat în Las Palmas de Gran Canaria

Pe parcursul lunii Ianuarie, am procesat 7 căutări de închirieri de mașini în Las Palmas de Gran Canaria pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Avis, Hertz și Enterprise. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Las Palmas de Gran Canaria?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Las Palmas de Gran Canaria cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Hertz și ORLANDO , pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este limita de viteză în Las Palmas de Gran Canaria?

Atunci când închiriezi o mașină în Las Palmas de Gran Canaria, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Las Palmas de Gran Canaria sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Las Palmas de Gran Canaria, Spania în luna Ianuarie?

În luna Ianuarie, în Las Palmas de Gran Canaria se înregistrează precipitații de 18 mm și o temperatură medie de 18 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Las Palmas de Gran Canaria pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Temperaturile în Las Palmas de Gran Canaria sunt în general mai mari în luna Ianuarie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Las Palmas de Gran Canaria asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Las Palmas de Gran Canaria pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Insulele Canare în timpul lunii Ianuarie este de aproximativ 17 °C, cu posibilități de precipitații de 33,8 mm.


Caută mai multe închirieri auto în Gran Canaria

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Arrecife, Granadilla și Las Cañadas Del Teide din Gran Canaria

Începe să-ți planifici călătoria în Las Palmas de Gran Canaria