Mașini de închiriat în Île-de-France

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Île-de-France? Caută aici!

Paris, Franţa
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Île-de-France

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Île-de-France
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

169 €/zi

22 aug - 28 aug
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

154 €/zi

22 aug - 28 aug
Nissan Kicks
Land Rover Defender
SUV Premium sau asemănător
Până la 5 pasageri

329 €/zi

1 aug - 3 aug
Land Rover Defender
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

107 €/zi

22 aug - 28 aug
Renault Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

83 €/zi

22 aug - 28 aug
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

91 €/zi

22 aug - 28 aug
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

143 €/zi

22 aug - 28 aug
Renault Mégane
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

121 €/zi

22 aug - 28 aug
Toyota Rush
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

115 €/zi

22 aug - 28 aug
Hyundai Accent

Oferte la mașini de închiriat în Île-de-France găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Île-de-France

Mașini Mică

17 € - 68 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 128 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Île-de-France este 42 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin decât media în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Île-de-France, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Île-de-France este 83 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 57 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump decât media în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Île-de-France, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Île-de-France este 107 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 57 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump decât media în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Île-de-France este 61 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin decât media în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Île-de-France, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Île-de-France este 80 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 93 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump decât media în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

83 €/zi

22 aug - 28 aug
Opel Corsa
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

81 €/zi

22 aug - 28 aug
Mini Countryman
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

86 €/zi

21 iul - 26 iul
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Île-de-France

Principalii furnizori de închirieri auto din Île-de-France
18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,2

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,3
11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,2
20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,1

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

5,1

Valoare

5,9
11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

3,0

Preluare/Returnare

3,0

Valoare

3,0
18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

1,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

1,9
47 de sucursale
24 de sucursale
22 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Île-de-France

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Île-de-France

Car rental in Île-de-France

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Île-de-France și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În medie, închirierea unei mașini în Île-de-France te va costa 58 € pe zi. În funcție de perioada anului, de tipul de mașină și de agenția de la care închiriezi, ai putea ajunge să plătești până la 112 € pe zi sau, la polul opus, doar 26 €. Prețul unei mașini de închiriat în Île-de-France fluctuează cu aproximativ 76%.

Cele mai ieftine companii de închirieri auto din Île-de-France sunt Firefly, INTERRENT și keddy by Europcar. În ultimele 72 de ore, utilizatorii momondo au găsit prețuri la mașini de închiriat de numai 26 €/ pe zi din partea Firefly, 29 €/zi cu INTERRENT și 34 €/zi cu keddy by Europcar.

Dacă plănuiești să călătorești în Île-de-France, ia în calcul închirierea mașinii cu Sixt, este cea mai bună agenție de închirieri auto din regiune, având 18 sucursale. 125 de utilizatori momondo i-au oferit acestei agenții de închirieri o notă de 7,7 din 10, datorită prețurilor rezonabile și serviciului cu clienții. Poți găsi sedii Sixt în Paris și în multe alte orașe din Île-de-France.

Pentru utilizatorii momondo, 7 zile este cea mai populară perioadă de închiriere a unei mașini Île-de-France. Închirierea pentru 7 zile va costa, în medie, 45 €/zi. Dacă hotărăști să închiriezi o mașină în Île-de-France pentru o săptămână, prețurile vor fi de aproximativ 314 €. Mulți utilizatori fac închirieri de un weekend, care costă, în medie, 111 €. Dacă este te interesează o călătorie mai lungă, poți închiria o mașină în Île-de-France pentru o lună, cu un cost mediu total de aproximativ 1.779 €.


Mașini de închiriat în orașele populare din Île-de-France

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Île-de-France

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Île-de-France

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Île-de-France

Începe să-ți planifici călătoria în Île-de-France


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Île-de-France. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Île-de-France punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Île-de-France și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Île-de-France cu politici specifice privind combustibilul.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Île-de-France.

Pentru mașinile de închiriat în Île-de-France, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.