Mașini de închiriat în Île-de-France

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Île-de-France? Caută aici!

Paris, Franţa
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Île-de-France

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Île-de-France

Care este cea mai bună companie de închirieri auto în Île-de-France?

Dacă plănuiești să călătorești în Île-de-France, ia în calcul închirierea mașinii cu Sixt, este cea mai bună agenție de închirieri auto din regiune, având 25 de sucursale. 185 de utilizatori momondo i-au oferit acestei agenții de închirieri o notă de 7,6 din 10, datorită prețurilor rezonabile și serviciului cu clienții. Poți găsi sedii Sixt în Paris și în multe alte orașe din Île-de-France.

Care este cel mai popular tip de mașină care se închiriază în Île-de-France?

În Île-de-France, 40% dintre utilizatori preferă să închirieze vehicule Economy, făcând din acesta cel mai popular tip de mașină de închiriat. Dacă te interesează una pentru călătoria ta în Île-de-France, te poți aștepta la un preț de aproximativ 49 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Île-de-France găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Île-de-France

Mașini Mică

39 € - 61 €

Toate tipurile de mașini

75 € - 132 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Île-de-France este 51 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Île-de-France este 94 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 51 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 0% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Île-de-France este 159 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 51% mai ieftin decât în restul anului - doar 78 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 41% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Île-de-France este 78 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 66 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 17% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Île-de-France este 149 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 93 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 37% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Île-de-France. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Île-de-France poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Île-de-France

Principalii furnizori de închirieri auto din Île-de-France

keddy by Europcar

35 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Rent@Car

20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

10,0

Thrifty

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

9,6

Evaluare Generală

9,6

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

9,2

Sixt

25 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,3

Budget

14 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,8

Enterprise Rent-A-Car

16 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,9

Avis

21 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,9

Europcar

27 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,6

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Île-de-France.

Atracții în apropiere:

Disneyland Paris22,6 km
AccorHotels Arena23,1 km
Turnul Eiffel25,4 km

Atracții în apropiere:

AccorHotels Arena12,7 km
Turnul Eiffel15,6 km
Disneyland Paris34,6 km

Atracții în apropiere:

Turnul Eiffel67,5 km
AccorHotels Arena71,1 km
Disneyland Paris80,6 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Île-de-France

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Île-de-France

Car rental in Île-de-France

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Île-de-France și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru utilizatorii momondo, 7 zile este cea mai populară perioadă de închiriere a unei mașini Île-de-France. Închirierea pentru 7 zile va costa, în medie, 44 €/zi. Dacă hotărăști să închiriezi o mașină în Île-de-France pentru o săptămână, prețurile vor fi de aproximativ 307 €. Mulți utilizatori fac închirieri de un weekend, care costă, în medie, 109 €. Dacă este te interesează o călătorie mai lungă, poți închiria o mașină în Île-de-France pentru o lună, cu un cost mediu total de aproximativ 1.734 €.


Mașini de închiriat în orașele populare din Île-de-France

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Île-de-France

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Île-de-France

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Île-de-France

Începe să-ți planifici călătoria în Île-de-France


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Île-de-France. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Île-de-France punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.