Mașini de închiriat în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

102 €/zi

19 aug - 23 aug
Opel Corsa
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

106 €/zi

19 aug - 23 aug
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

102 €/zi

19 aug - 23 aug
Fiat 500

Oferte la mașini de închiriat în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bruxelles

Mașini Mică

29 € - 79 €

Toate tipurile de mașini

37 € - 114 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 48 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin decât media în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Bruxelles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 77 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump decât media în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 80 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 52 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump decât media în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 60 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 68 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin decât media în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

102 €/zi

19 aug - 23 aug
Opel Corsa
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

106 €/zi

19 aug - 23 aug
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

102 €/zi

19 aug - 23 aug
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Bruxelles

Principalii furnizori de închirieri auto din Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,9
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

3,9

Preluare/Returnare

3,9

Valoare

3,9
8 de sucursale
7 de sucursale
4 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bruxelles

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bruxelles

Cea mai populară agenție

INTERRENT

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

27 €

Cel mai popular model

Peugeot 208
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bruxelles pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este INTERRENT . Alternative foarte bune sunt Hertz și Sixt.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bruxelles au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bruxelles este de 27 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 64 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bruxelles a fost, în ultimele zile, Peugeot 208. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Focus.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bruxelles

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bruxelles

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bruxelles - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bruxelles și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cu un tarif mediu pe zi de 28 €, Bruxelles este cel mai ieftin furnizor din INTERRENT ; în Bruxelles are sucursală de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Bruxelles și oferită de INTERRENT este 15 €.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Bruxelles cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Hertz, Avis și Autoclick Rent A Car, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Cu 3 locații, Hertz are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bruxelles, Belgia. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 78 €/zi atunci când închiriază o mașină de la Hertz în Bruxelles, Belgia.

Limita maximă de viteză admisă în Bruxelles este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bruxelles sunt de 90 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bruxelles, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În mod normal, temperatura în Bruxelles în luna iunie este 15 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 70 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Bruxelles pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Regiunea Capitalei Bruxelles în timpul lunii iunie este de obicei în jur de 15 °C cu precipitații de 70 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bruxelles

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bruxelles

Caută mai multe închirieri auto în în Belgia

Caută oferte de închirieri auto în în Belgia

Începe să-ți planifici călătoria în Bruxelles


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Bruxelles. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Bruxelles punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Bruxelles.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Bruxelles.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Bruxelles.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Bruxelles afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.