Mașini de închiriat în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
5 dec — 12 dec
Bruxelles, Belgia
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Bruxelles

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Bruxelles

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Bruxelles?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Bruxelles se găsesc, în general, prin intermediul INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 15 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Bruxelles este de 27 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Bruxelles are cele mai multe locații?

keddy by Europcar are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Bruxelles, cu 8 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Bruxelles?

Pentru un preț mediu de 41 €/zi (cu un minim începând de la 17 €/zi), mașinile Opel Corsa de închiriat în Bruxelles sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Renault Clio sunt o altă alegere frecventă în Bruxelles, al un preț mediu de 44 €/zi și un minim de 23 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles.
Economy22 €/day
Compact23 €/day
Intermediar25 €/day
Mini21 €/day
Recomandarea furnizorului22 €/day
Compact SUV23 €/day
Familiar compact25 €/day
SUV intermediar29 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bruxelles

Mică cars

31 € - 58 €

Toate tipurile de mașini

53 € - 122 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 46 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Bruxelles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 81 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 46 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Bruxelles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 84 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 66 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bruxelles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Bruxelles, în Belgia este 98 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 79 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 21% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

13 dec - 27 dec
Hyundai i10
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

22 €/zi

3 dec - 10 dec
Chevrolet Aveo Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Bruxelles

Principalii furnizori de închirieri auto din Bruxelles, în Regiunea Capitalei Bruxelles

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Thrifty

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

9,0

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

7,4

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

8,6

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

6,6

Sixt

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,9

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

5,5

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

5,6

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,6

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,4

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

3,6

Informații despre închirierea de mașini în Bruxelles

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bruxelles

Cea mai populară agenție

keddy by Europcar

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

26 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bruxelles pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este keddy by Europcar. Alternative foarte bune sunt Alamo și Thrifty.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bruxelles au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bruxelles este de 26 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 49 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bruxelles a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Renault Clio.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bruxelles

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bruxelles

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bruxelles - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bruxelles și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bruxelles, Belgia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Bruxelles cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise Rent-A-Car, Avis și Hertz, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este limita de viteză în Bruxelles, Belgia?

Limita maximă de viteză admisă în Bruxelles este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bruxelles sunt de 90 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bruxelles, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Bruxelles, Belgia în luna noiembrie?

În mod normal, temperatura în Bruxelles în luna noiembrie este 6 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 60 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Bruxelles asemănătoare cu cea din restul regiunii Regiunea Capitalei Bruxelles?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Bruxelles pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Regiunea Capitalei Bruxelles în timpul lunii noiembrie este de obicei în jur de 6 °C cu precipitații de 60 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bruxelles?

Prices for mașini in Bruxelles refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bruxelles?

45 de operatori pentru mașini în Bruxelles există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bruxelles?

În diferite țări, inclusiv în Bruxelles, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bruxelles?

Atunci când închiriezi o mașină în Bruxelles, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Bruxelles?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Bruxelles. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Bruxelles?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Bruxelles punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Bruxelles cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Bruxelles.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Bruxelles, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Bruxelles.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Bruxelles, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Bruxelles.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Bruxelles cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Bruxelles afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bruxelles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.