Mașini de închiriat în Bruxelles, Belgia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bruxelles, Belgia? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
2 aug — 9 aug
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Lu 2/8
Amiază
Lu 9/8
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Bruxelles, Belgia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

98 lei - 203 lei

Toate tipurile de mașini

98 lei - 418 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bruxelles, Belgia este 151 lei. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 98 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin decât media în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bruxelles în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bruxelles, Belgia este 136 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 115 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin decât media în Bruxelles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bruxelles în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Bruxelles Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bruxelles, Belgia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,8

Calitate-preț

6,6
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

8,7

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,8

Calitate-preț

8,2
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,7

Evaluare Generală

8,5

Preluare/Returnare

8,5

Calitate-preț

8,2
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Calitate-preț

2,0
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Calitate-preț

2,0
7 de sucursale
6 de sucursale
2 de sucursale

Distanța Bruxelles, Belgia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Bruxelles-National

Mașini de închiriat în Bruxelles

Până în acest moment al lunii, am avut 65 de căutări de închiriere mașini în Bruxelles.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bruxelles pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Hertz și Europcar sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Bruxelles. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Bruxelles care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Bruxelles are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 124 lei, Bruxelles este cel mai ieftin furnizor din INTERRENT ; în Bruxelles are sucursală de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Bruxelles și oferită de INTERRENT este 67 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bruxelles, Belgia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Bruxelles cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Hertz și Autoclick Rent A Car, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bruxelles, în luna August?

Cu tempraturi medii de 15 °C și precipitații de aproximativ 60 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Bruxelles. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii August și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Bruxelles. Închirierea unei mașini Standard în Bruxelles te va costa, în medie 292 lei/zi.

Care este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale în Bruxelles?

Cu 4 sucursale, Europcar are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bruxelles, Belgia. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 205 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Europcar în Bruxelles, Belgia.

Care este limita de viteză în Bruxelles, Belgia?

Limita maximă de viteză admisă în Bruxelles este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bruxelles sunt de 90 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bruxelles, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Bruxelles, Belgia în luna iulie?

În mod normal, temperatura în Bruxelles în luna iulie este 17 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iulie?

Temperaturile în Bruxelles sunt în general mai mari în luna iulie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Bruxelles asemănătoare cu cea din restul regiunii Regiunea Capitalei Bruxelles?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Bruxelles pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Regiunea Capitalei Bruxelles în timpul lunii iulie este de aproximativ 17 °C, cu posibilități de precipitații de 50 mm.


Mașini în alte orașe din Belgia


Începe să-ți planifici călătoria în Bruxelles