Bruxelles, Belgia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bruxelles, Belgia? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Bruxelles, Belgia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Bruxelles Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bruxelles, Belgia
Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 30 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 40 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 21 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri


Distanța Bruxelles, Belgia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Bruxelles-National

Mașini de închiriat în Bruxelles

Până în acest moment al lunii, am avut 65 de căutări de închiriere mașini în Bruxelles.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bruxelles pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Hertz și Budget sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Bruxelles. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Bruxelles care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Bruxelles are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 122 lei, Bruxelles este cel mai ieftin furnizor din INTERRENT ; în Bruxelles are locație de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Bruxelles și oferită de INTERRENT este 66 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bruxelles, Belgia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Bruxelles cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Hertz și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bruxelles, în luna Mai?

Cu tempraturi medii de 15 °C și precipitații de aproximativ 70 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Bruxelles. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii Mai și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Bruxelles. Închirierea unei mașini Standard în Bruxelles te va costa, în medie 289 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Europcar în Bruxelles?

Cu 4 locații, Europcar are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bruxelles, Belgia. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 202 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Europcar în Bruxelles, Belgia.

Care este limita de viteză în Bruxelles, Belgia?

Limita maximă de viteză admisă în Bruxelles este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bruxelles sunt de 90 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bruxelles, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Bruxelles, Belgia în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Bruxelles în luna Aprilie este 8 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Bruxelles în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Bruxelles. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Bruxelles preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Ford Fiesta și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Bruxelles asemănătoare cu cea din restul regiunii Regiunea Capitalei Bruxelles?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Bruxelles pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Regiunea Capitalei Bruxelles în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 8 °C, cu posibilități de precipitații de 50 mm.


Mașini în alte orașe din Belgia


Începe să-ți planifici călătoria în Bruxelles