Bruxelles Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bruxelles? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
28 ian. — 4 feb.
Aceeași locație
Bruxelles, Belgia
Joi 28/1
Amiază
Joi 4/2
Amiază

Bruxelles Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bruxelles
Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 40 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 21 de review-uri

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 29 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri


Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Bruxelles?

Tot

91 lei - 276 lei

Economic

91 lei - 171 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Bruxelles este luna mai. La doar 94 lei pe zi, prețul este cu 24% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este aprilie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în mai. Prețul unei mașini de închiriat în Bruxelles poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Bruxelles față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Bruxelles-National

Mașini de închiriat în Bruxelles

Până în acest moment al lunii, am avut 65 de căutări de închiriere mașini în Bruxelles.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bruxelles pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Hertz și Budget sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Bruxelles. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Bruxelles care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Bruxelles are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 119 lei, Bruxelles este cel mai ieftin furnizor din INTERRENT ; în Bruxelles are locație de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Bruxelles și oferită de INTERRENT este 64 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bruxelles?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Bruxelles cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Hertz și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bruxelles, în luna Februarie?

Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Bruxelles în timpul lunii Februarie. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 80 mm și temperaturi în jur de 6 °C. Închirierea unei mașini Economy în Bruxelles te va costa, în medie 114 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Sixt în Bruxelles?

Cu 4 locații, Sixt are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bruxelles. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 172 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Sixt în Bruxelles.

Care este limita de viteză în Bruxelles?

Limita maximă de viteză admisă în Bruxelles este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bruxelles sunt de 90 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bruxelles, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Bruxelles, Belgia în luna Ianuarie?

În mod normal, temperatura în Bruxelles în luna Ianuarie este 3 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 80 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea din Bruxelles în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Bruxelles. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Bruxelles preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Ford Fiesta și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Bruxelles asemănătoare cu cea din restul regiunii Regiunea Capitalei Bruxelles?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Bruxelles pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Regiunea Capitalei Bruxelles în timpul lunii Ianuarie este de aproximativ 3 °C, cu posibilități de precipitații de 80 mm.


Mașini în alte orașe din Belgia


Începe să-ți planifici călătoria în Bruxelles

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Bruxelles

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Bruxelles
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Bruxelles
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Bruxelles