Mașini de închiriat în Paris, în Île-de-France

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Paris, în Île-de-France? Caută aici!

Paris, Franţa
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Paris

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Paris

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Paris?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Paris se găsesc, în general, prin intermediul INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Paris este de 36 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Paris are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Paris, cu 33 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Paris?

Conform datelor noastre, Fiat 500 este cea mai populară mașină de închiriat în Paris. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Fiat 500, începând de la 20 €/zi in Paris, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 42 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Paris este Peugeot 208, cu un preț mediu de 49 €/zi și oferte începând de la 20 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Paris, în Île-de-France

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Paris, în Île-de-France.
Economy24 €/day
Compact28 €/day
Intermediar89 €/day
Dubiță45 €/day
Mini33 €/day
Dubă pentru pasageri84 €/day
Compact SUV36 €/day
Familiar compact50 €/day
SUV intermediar52 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Paris, în Île-de-France găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Paris

Mașini Mică

39 € - 64 €

Toate tipurile de mașini

69 € - 118 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Paris, în Franţa este 52 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Paris. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paris poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Paris, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Paris, în Franţa este 95 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 51 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Paris. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paris poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Paris, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Paris, în Franţa este 140 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 65 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Paris. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paris poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Paris, în Franţa este 78 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 65 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Paris. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paris poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Paris, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Paris, în Franţa este 129 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 93 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Paris. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paris poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Paris, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

12 dec - 14 dec
Volkswagen Polo
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

28 €/zi

12 dec - 14 dec
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Paris

Principalii furnizori de închirieri auto din Paris, în Île-de-France

Rent@Car

15 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

10,0

Thrifty

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,5

Evaluare Generală

9,5

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

9,0

Sixt

18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,4

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,3

Europcar

18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,1

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

7,3

Enterprise Rent-A-Car

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,5

Avis

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,5

Hertz

20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,8

Sunnycars

32 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Paris

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Paris

Cea mai populară agenție

Thrifty

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

26 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Paris pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Thrifty. Alternative foarte bune sunt Firefly și keddy by Europcar.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Paris au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Paris este de 26 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 41 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Paris a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 208.

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Paris.

Atracții în apropiere:

AccorHotels Arena23,1 km
Turnul Eiffel25,4 km

Atracții în apropiere:

AccorHotels Arena12,7 km
Turnul Eiffel15,6 km

Atracții în apropiere:

Turnul Eiffel67,5 km
AccorHotels Arena71,1 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Paris

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Paris

Cum conduci cu o mașină închiriată în Paris - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Paris și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Paris, Franţa în octombrie?

63 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Paris în luna octombrie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 52 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 33 €, cu un preț mediu de 71 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Paris, Franţa?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Paris. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Paris, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 8 °C și precipitații de aproximativ 51 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Paris. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Paris. Închirierea unei mașini Standard în Paris te va costa, în medie 49 €/zi.

Care este limita de viteză în Paris, Franţa?

Limita maximă de viteză admisă în Paris este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Paris sunt de 80 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Paris, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Mercedes-Benz GLA în oferă spre închiriere mașini Paris?

Cum este vremea în Paris, Franţa în luna septembrie?

În timpul lunii septembrie, temperatura medie în Paris este de 17 °C, iar precipitațiile, 48 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Paris.

Este vremea în Paris asemănătoare cu cea din restul regiunii Île-de-France?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Paris, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Île-de-France are, în general, o temperatură de 17 °C și caz precipitații de 48 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Paris?

Prices for mașini in Paris are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Paris?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 362 de operatori pentru mașini în Paris..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Paris?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Paris. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Paris?

Pentru a închiria o mașină în Paris, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Paris

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Paris

Tipuri de mașini de închiriat populare în Paris

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Paris

Caută mai multe închirieri auto în în Franţa

Caută oferte de închirieri auto în în Franţa

Începe să-ți planifici călătoria în Paris


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Paris?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Paris poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Paris?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Paris, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Paris cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Paris și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Paris, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Paris.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Paris, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Paris care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Paris cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Paris cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.