Mașini de închiriat în Deva, în Județul Hunedoara

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Deva, în Județul Hunedoara? Caută aici!

Deva, România
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Deva, România
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Deva

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Deva

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Deva?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Deva se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 17 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Deva este de 30 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Deva?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Seat Toledo în Deva, deși închirierea Renault Trafic este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Seat Toledo, prețurile sunt în medie de 36 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Seat Toledo în Deva pentru doar 34 € pe zi. Renault Trafic închirieri în. Deva costă în medie 194 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 194 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Deva, în Județul Hunedoara găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Deva

Mașini Mică

17 € - 120 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 177 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Deva, în România este 48 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Deva. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Deva poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Deva, în România este 105 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Deva. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Deva poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Deva, în România este 83 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 7% mai ieftin decât în restul anului - doar 90 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Deva. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Deva poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Deva, în România este 58 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 68 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Deva. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Deva poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Deva, în România este 108 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 158 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Deva. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Deva poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Deva

Principalii furnizori de închirieri auto din Deva, în Județul Hunedoara

Autonom

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

ADDCAR RENTAL

1 sucursală

Right Cars

1 sucursală

Rino Rent a Car

1 sucursală

Target Italy

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Deva

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Deva

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Intermediate

Cea mai ieftină mașină de închiriat

17 €

Cel mai popular model

Class Special Car
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Deva au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Intermediate.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Deva este de 17 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 30 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Deva a fost, în ultimele zile, Class Special Car. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Seat Toledo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Deva

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Deva

Cum conduci cu o mașină închiriată în Deva - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Deva și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Deva, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Deva trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Deva este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Deva?

Prețurile pentru mașini în Deva au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Deva?

13 operatori pentru mașini în Deva există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Deva?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Deva. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Deva?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Deva. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Deva

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Deva

Începe să-ți planifici călătoria în Deva


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Deva?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Deva. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Deva?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Deva, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Deva cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Deva în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Deva, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Deva.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Deva, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Deva care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Deva cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Deva, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Deva

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.