Mașini de închiriat în Reykjavik, în Marele Reykjavík

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Reykjavik, în Marele Reykjavík? Caută aici!

Reykjavik, Islanda
5 dec — 12 dec
Reykjavik, Islanda
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Reykjavik

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Reykjavik

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Reykjavik?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Reykjavik se găsesc, în general, prin intermediul Ice Rental 4x4. Atunci când rezervi cu Ice Rental 4x4, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 23 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Reykjavik este de 33 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Reykjavik are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Reykjavik, cu 5 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Reykjavik?

Atunci când închiriază o mașină în Reykjavik,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Hyundai i10, care are un preț mediu de 25 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Dacia Duster și are un preț mediu de 49 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Hyundai i10 de închiriat în Reykjavik începând de la 23 €/zi și Dacia Duster, de la 41 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Reykjavik, în Marele Reykjavík

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Reykjavik, în Marele Reykjavík.
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Reykjavik, în Marele Reykjavík găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Reykjavik

Mică cars

28 € - 116 €

Toate tipurile de mașini

32 € - 131 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Reykjavik, în Islanda este 53 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Reykjavik. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Reykjavik poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Reykjavik, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Reykjavik, în Islanda este 63 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Reykjavik. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Reykjavik poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Reykjavik, în Islanda este 66 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Reykjavik. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Reykjavik poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Reykjavik, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

59 €/zi

21 dec - 31 dec
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Reykjavik

Principalii furnizori de închirieri auto din Reykjavik, în Marele Reykjavík

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,1

Confort

9,6

Evaluare Generală

9,6

Preluare/Returnare

9,5

Valoare

9,6

Thrifty

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,4

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,5

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

6,7

Dollar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,0

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,1

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

7,4

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,5

Ice Rental 4x4

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

4,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

3,0

Informații despre închirierea de mașini în Reykjavik

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Reykjavik

Cea mai populară agenție

Ice Rental 4x4

Tipuri populare de mașini

Mini, SUV, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

26 €

Cel mai popular model

Hyundai i10
Cea mai populară companie de închirieri auto din Reykjavik pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Ice Rental 4x4. Alternative foarte bune sunt NU Car și City Car Rental.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Reykjavik au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, SUV, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Reykjavik este de 26 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 33 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Reykjavik a fost, în ultimele zile, Hyundai i10. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Duster.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Reykjavik

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Reykjavik

Cum conduci cu o mașină închiriată în Reykjavik - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Reykjavik și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Reykjavik, Islanda?

Fiecare companie de închirieri auto din Reykjavik are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Reykjavik sunt Dollar, Ice Rental Cars și Europcar, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este limita de viteză în Reykjavik, Islanda?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Reykjavik este de 50 km/h. Reykjavik are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Reykjavik, să ai în vedere limita pentru acestea: 90 km/h.

Care companie Dacia Duster în oferă spre închiriere mașini Reykjavik?

Cum este vremea în Reykjavik, Islanda în luna noiembrie?

În mod normal, temperatura în Reykjavik în luna noiembrie este 1 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 80 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Reykjavik asemănătoare cu cea din restul regiunii Marele Reykjavík?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Reykjavik pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Marele Reykjavík în timpul lunii noiembrie este de obicei în jur de 1 °C cu precipitații de 80 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Reykjavik?

Prices for mașini in Reykjavik are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Reykjavik?

83 de operatori pentru mașini în Reykjavik există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Reykjavik?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Reykjavik. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Reykjavik?

Pentru a închiria o mașină în Reykjavik, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Reykjavik?

Rezervarea unei mașini în Reykjavik prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Reykjavik?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Reykjavik. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Reykjavik cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Reykjavik în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Reykjavik, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Reykjavik.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Reykjavik, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Reykjavik.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Reykjavik cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Reykjavik afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Reykjavik

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.