Mașini de închiriat în Toulouse, Franţa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Toulouse, Franţa? Caută aici!

Toulouse, Haute-Garonne, Franţa
1 feb — 8 feb
Returnare în același loc
Toulouse, Haute-Garonne, Franţa
Ma 1/2
Amiază
Ma 8/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Toulouse Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Toulouse, Franţa
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,3

Valoare

6,9
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,6

Valoare

7,3
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Valoare

2,0
7 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale

Distanța Toulouse, Franţa față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Toulouse Blagnac

Mașini de închiriat în Toulouse

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Toulouse pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Thrifty, Alamo și Hertz sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Toulouse. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Toulouse care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Toulouse, Franţa?

  Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Toulouse cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Thrifty, Alamo și Firefly, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

 • Care este limita de viteză în Toulouse, Franţa?

  Atunci când închiriezi o mașină în Toulouse, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Toulouse sunt de 80 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Toulouse?

  Pentru un preț mediu de 30 €/zi (cu un minim începând de la 3 €/zi), mașinile Fiat 500 de închiriat în Toulouse sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Hyundai Accent sunt o altă alegere frecventă în Toulouse, al un preț mediu de 37 €/zi și un minim de 6 €/zi.

 • Care companie Mercedes-Benz G-Class în oferă spre închiriere mașini Toulouse?

  Momentan, Sixt are mașini Mercedes-Benz G-Class disponibile de închiriat în Toulouse la un preț mediu de 127 € pe zi. Reține, însă, că disponibilitatea acestor modele aici poate suferi modificări oricând.Sixt are și mașini de închiriat de tip Jaguar XF, precum și alte modele De lux disponibile în Toulouse, în cazul în care nu poți să închiriezi un vehicul Mercedes-Benz G-Class.

 • Cum este vremea în Toulouse, Franţa în luna ianuarie?

  Cei interesați de închirierea unei mașini în Toulouse în luna ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 6 °C și precipitații în jur de 51 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Vremea în Toulouse în timpul lunii ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Toulouse. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Toulouse preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Hyundai Accent și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Toulouse asemănătoare cu cea din restul regiunii Occitanie?

  Călătorii care plănuiesc să părăsească Toulouse pentru a face un roadtrip în Occitanie sau în zonele înconjurătoare în luna ianuarie se pot aștepta la temperaturi de 6 °C și la precipitații de 60,8 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini în alte orașe din Franţa

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Paris, Nisa și Marsilia din Franţa

Începe să-ți planifici călătoria în Toulouse