Mașini de închiriat în Marsilia, în Provența-Alpi-Coasta de Azur

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Marsilia, în Provența-Alpi-Coasta de Azur? Caută aici!

Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Marsilia, în Provența-Alpi-Coasta de Azur găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Marsilia

Mașini Mică

15 € - 72 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 98 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Marsilia, în Franţa este 33 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin decât media în Marsilia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marsilia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Marsilia

Principalii furnizori de închirieri auto din Marsilia, în Provența-Alpi-Coasta de Azur
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

8,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,5
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

7,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

7,9
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
11 de sucursale
10 de sucursale
6 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Marsilia

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Marsilia

Cea mai populară agenție

Ace

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

29 €

Cel mai popular model

Renault Twingo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Marsilia pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Ace. Alternative foarte bune sunt INTERRENT și Sixt.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Marsilia au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Marsilia este de 29 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 39 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Marsilia a fost, în ultimele zile, Renault Twingo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 208.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Marsilia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Marsilia

Cum conduci cu o mașină închiriată în Marsilia - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Marsilia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Marsilia, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna iulie a fost de 114 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 114 €. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 0 € la 0 €.

Serviciile de închirieri auto din Marsilia, oferite de companii populare, precum Avis, Enterprise și Thrifty vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Cu temperaturi medii de 23 °C și precipitații de 20 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iulie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Marsilia este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Marsilia te va costa, în medie 235 €/zi.

Atunci când conduci în interiorul orașului Marsilia, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Marsilia este 80 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

În mod normal, temperatura în Marsilia în luna iunie este 21 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 20 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Marsilia, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Provența-Alpi-Coasta de Azur are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 22,8 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Marsilia

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Marsilia

Începe să-ți planifici călătoria în Marsilia


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Marsilia prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Marsilia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Marsilia în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Marsilia cu politici specifice privind combustibilul.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Marsilia care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Marsilia cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.