Mașini de închiriat în Dubai, în Emiratul Dubai

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dubai, în Emiratul Dubai? Caută aici!

Dubai, Emiratele Arabe Unite
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Dubai

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Dubai

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Dubai?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Dubai se găsesc, în general, prin intermediul GREEN MOTION . Atunci când rezervi cu GREEN MOTION , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 11 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Dubai este de 21 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Dubai are cele mai multe locații?

DRIVUS are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Dubai, cu 24 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Dubai?

Închirierea unei mașini Nissan Micra în Dubai este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Kia Picanto. S-au găsit oferte la Nissan Micra (cu închierere din Dubai) pentru 19 € pe zi (în medie) și cu un minim de 11 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Kia Picanto in Dubai costă, în medie, 23 €, deși au fost găsite prețuri de numai 21 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Dubai, în Emiratul Dubai

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Dubai, în Emiratul Dubai.
Economy15 €/day
Compact16 €/day
Intermediar18 €/day
Standard22 €/day
Full-size23 €/day
Full-size SUV49 €/day
Premium29 €/day
De lux56 €/day
SUV Premium45 €/day
SUV intermediar21 €/day
Compact SUV23 €/day
SUV Standard31 €/day
SUV (recomandarea furnizorului)70 €/day
SUV de lux81 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Dubai, în Emiratul Dubai găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Dubai

Mașini Mică

18 € - 36 €

Toate tipurile de mașini

67 € - 356 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 27 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 87% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Dubai, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 54 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 74% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Dubai, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 284 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 91 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Dubai, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 66 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 68% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Dubai, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 60 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 71% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 618 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 149 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 67% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în Dubai, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite este 549 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 103 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 63% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Dubai. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dubai poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

1 oct - 8 oct
Dacia Logan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

16 €/zi

1 oct - 8 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Dubai

Principalii furnizori de închirieri auto din Dubai, în Emiratul Dubai

keddy by Europcar

19 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Alamo

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,5

Enterprise Rent-A-Car

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

7,5

Hertz

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,5

Dollar

15 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,0

Europcar

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

5,3

Thrifty

16 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

3,7

Valoare

5,7

Budget

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,5

Confort

5,2

Evaluare Generală

4,5

Preluare/Returnare

4,8

Valoare

4,4

Informații despre închirierea de mașini în Dubai

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Dubai

Cea mai populară agenție

GREEN MOTION

Tipuri populare de mașini

Economy, SUV, Intermediate

Cea mai ieftină mașină de închiriat

14 €

Cel mai popular model

Nissan Micra
Cea mai populară companie de închirieri auto din Dubai pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este GREEN MOTION . Alternative foarte bune sunt Alamo și DRIVUS.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Dubai au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, SUV, Intermediate.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Dubai este de 14 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 23 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Dubai a fost, în ultimele zile, Nissan Micra. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Kia Picanto.

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Dubai.

Atracții în apropiere:

Souk Madinat Jumeirah22,3 km

Atracții în apropiere:

Souk Madinat Jumeirah94,7 km

Atracții în apropiere:

Souk Madinat Jumeirah39,3 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Dubai

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Dubai

Cum conduci cu o mașină închiriată în Dubai - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Dubai și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Dubai, Emiratele Arabe Unite?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Dubai cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Budget, keddy by Europcar și Alamo, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Dubai, în luna octombrie?

În timpul lunii octombrie, în Dubai, temperaturile medii sunt de 24 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 10 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Decapotabilă în Dubai te va costa, în medie 103 €/zi.

Care este limita de viteză în Dubai, Emiratele Arabe Unite?

Atunci când conduci în interiorul orașului Dubai, limita de viteză este de 5 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Dubai este 80 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 160 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Dubai, Emiratele Arabe Unite în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Dubai în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 32 °C și la precipitații de 10 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Dubai asemănătoare cu cea din restul regiunii Emiratul Dubai?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Dubai pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Emiratul Dubai în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 32 °C cu precipitații de 10 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 291 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Dubai

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Dubai

Tipuri de mașini de închiriat populare în Dubai

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Dubai

Începe să-ți planifici călătoria în Dubai


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Dubai?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Dubai te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Dubai?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Dubai, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Dubai cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Dubai sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Dubai, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Dubai pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Dubai, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Dubai.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Dubai cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Dubai afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.