Mașini de închiriat în Lyon, în Auvergne-Rhône-Alpes

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Lyon, în Auvergne-Rhône-Alpes? Caută aici!

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Lyon

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Lyon

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Lyon?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Lyon se găsesc, în general, prin intermediul INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 14 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Lyon este de 33 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Lyon are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Lyon, cu 11 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Lyon?

Pentru un preț mediu de 120 €/zi (cu un minim începând de la 120 €/zi), mașinile Ford Transit de închiriat în Lyon sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Peugeot 208 sunt o altă alegere frecventă în Lyon, al un preț mediu de 34 €/zi și un minim de 21 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Lyon, în Auvergne-Rhône-Alpes găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Lyon

Mașini Mică

29 € - 52 €

Toate tipurile de mașini

36 € - 79 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Lyon, în Franţa este 40 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lyon. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lyon poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Lyon, în Franţa este 40 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 10% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lyon. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lyon poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Lyon, în Franţa este 41 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 51 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lyon. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lyon poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Lyon, în Franţa este 34 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 9% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lyon. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lyon poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Lyon, în Franţa este 41 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 19% mai ieftin decât în restul anului - doar 49 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lyon. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lyon poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Lyon

Principalii furnizori de închirieri auto din Lyon, în Auvergne-Rhône-Alpes

keddy by Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Hertz

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,2

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

7,2

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

7,6

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

7,0

Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,8

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,5

Sunnycars

11 sucursale

Absolute Car Rental

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Lyon

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Lyon

Cea mai populară agenție

Alamo

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Passenger Van

Cea mai ieftină mașină de închiriat

32 €

Cel mai popular model

Ford Transit
Cea mai populară companie de închirieri auto din Lyon pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Alamo. Alternative foarte bune sunt Budget și INTERRENT .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Lyon au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Passenger Van.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Lyon este de 32 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 63 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Lyon a fost, în ultimele zile, Ford Transit. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 208.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Lyon

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Lyon

Cum conduci cu o mașină închiriată în Lyon - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Lyon și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Atunci când închiriezi o mașină în Lyon, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Lyon. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Limita maximă de viteză admisă în Lyon este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Lyon sunt de 80 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Lyon, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.


Inchirieri auto în cartierele din Lyon

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Lyon? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Lyon


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Lyon, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Lyon. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.