Mașini de închiriat în Lyon, Franţa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Lyon, Franţa? Caută aici!

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
28 ian — 4 feb
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Vi 28/1
Amiază
Vi 4/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Lyon, Franţa găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

16 € - 54 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 54 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Lyon, Franţa este 19 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin decât media în Lyon. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lyon poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Lyon în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Lyon Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Lyon, Franţa
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,5

Confort

9,5

Evaluare Generală

8,9

Valoare

7,4
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Valoare

10,0
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,0

Valoare

7,0
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,8

Valoare

6,6
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Valoare

6,0
9 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale

Distanța Lyon, Franţa față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Lyon Lyon-Saint Exupéry

Mașini de închiriat în Lyon

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Lyon pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Europcar, Enterprise și Hertz sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Lyon. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Lyon care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Lyon, Franţa?

  Atunci când închiriezi o mașină în Lyon, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Lyon. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

 • Care este limita de viteză în Lyon, Franţa?

  Limita maximă de viteză admisă în Lyon este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Lyon sunt de 80 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Lyon, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Lyon?

  Conform datelor noastre, Hyundai Accent este cea mai populară mașină de închiriat în Lyon. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 4 €/zi, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 36 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Lyon este Ford Focus, cu un preț mediu de 49 €/zi și oferte începând de la 5 €/zi.

 • Care companie Audi A4 în oferă spre închiriere mașini Lyon?

  Avis închiriază Audi A4 (și mașini similare modelului De lux) în Lyon. Pentru Audi A4 așteaptă-te la un preț mediu de 86 €/zi.

 • Cum este vremea în Lyon, Franţa în luna ianuarie?

  Cei interesați de închirierea unei mașini în Lyon în luna ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 3 °C și precipitații în jur de 40 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  În mod normal, vremea din Lyon în timpul lunii ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Lyon. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Lyon preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Hyundai Accent, Ford Focus și Fiat 500 sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Lyon asemănătoare cu cea din restul regiunii Auvergne-Rhône-Alpes?

  Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Lyon, în luna ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Auvergne-Rhône-Alpes are, în general, o temperatură de 3 °C și caz precipitații de 55 mm.


Mașini în alte orașe din Franţa

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Paris, Nisa și Marsilia din Franţa

Mașini de închiriat în aeroporturile din Lyon

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Lyon

Începe să-ți planifici călătoria în Lyon