Hoteluri în Franţa

Găsește cele mai bune oferte la 302.610 hoteluri din Franţa

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Franţa

Cauți un oraș din Franţa în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
281 lei - 489 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN FRANŢA Gennevilliers Cu 21% mai ieftin Hotelurile în Gennevilliers sunt cele mai ieftine în Franţa: doar 281 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN FRANŢA Paris Cu 37% mai scump Paris are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Franţa, cu camere la 489 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN FRANŢA Paris 71% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Paris mai des decât în orice alt oraș din Franţa

Orașe populare în Franţa

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Franţa le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Franţa

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Franţa

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Franţa?

Cea mai ieftină lună pentru a te caza la un hotel în Franţa este August. În medie, costă doar 642 lei pe noapte, în luna August. La polul opus, cea mai scumpă lună pentru a vizita Franţa este Iunie.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Franţa?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Franţa, călătorii tind să viziteze Paris mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Franţa se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

În medie, 489 lei pe noapte este prețul pe care îl vei plăti pentru o cameră de hotel în Paris. Asta este cu 37% mai scump decât orice alt oraș din Franţa.

Care este orașul din Franţa cu cele mai ieftine camere de hotel?

Dacă călătorești în Franţa cu un buget redus, cazează-te în Beauvais, orașul cu cel mai scăzut preț pentru o cameră de hotel din țară (în medie). Cazările aici costă cu aproximativ 61% mai puțin decât media țării; prețurile camerelor de hotel din Beauvais costă aproximativ 166 lei pe noapte.