Mașini de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Auvergne-Rhône-Alpes? Caută aici!

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
4 feb — 11 feb
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Sâ 4/2
Amiază
Sâ 11/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Auvergne-Rhône-Alpes

Mașini Mică

21 € - 54 €

Toate tipurile de mașini

31 € - 76 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes este 37 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin decât media în Auvergne-Rhône-Alpes. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes este 33 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Auvergne-Rhône-Alpes. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes este 37 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin decât media în Auvergne-Rhône-Alpes. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes este 34 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 9% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin decât media în Auvergne-Rhône-Alpes. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Auvergne-Rhône-Alpes

Principalii furnizori de închirieri auto din Auvergne-Rhône-Alpes

keddy by Europcar

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

9,0

Hertz

14 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,8

Preluare/Returnare

8,8

Valoare

8,0

Europcar

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

6,8

Sixt

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,5

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

7,0

Budget

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

4,8

Valoare

5,1

Sunnycars

16 sucursale

Dollar

6 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Auvergne-Rhône-Alpes

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Auvergne-Rhône-Alpes

Car rental in Auvergne-Rhône-Alpes

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Auvergne-Rhône-Alpes și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cea mai bună companie de închirieri auto din Auvergne-Rhône-Alpes este Hertz. Acest lucru este susținut de media notelor oferite de utilizatorii momondo (8,7/10), calculată în baza a 10 evaluări. Dacă plănuiești o călătorie în Auvergne-Rhône-Alpes, vei putea găsi 14 sucursale Hertz în regiune, inclusiv în orașul Lyon.

Cel mai adesea, perioada de închiriere a unei mașini în Auvergne-Rhône-Alpes este de 7 zile, cu un preț mediu zilnic de 40 €. Ai nevoie de mașină doar pe timpul weekendului? Prețul mediu pe weekend este de 99 € în total. Pentru un roadtrip de o săptămână în Auvergne-Rhône-Alpes, poți găsi prețuri medii de 277 €, în vreme ce pentru întreagă lună, costurile locale pot fi de 1.722 €.


Mașini de închiriat în orașele populare din Auvergne-Rhône-Alpes

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Auvergne-Rhône-Alpes

Începe să-ți planifici călătoria în Auvergne-Rhône-Alpes


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Auvergne-Rhône-Alpes poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Auvergne-Rhône-Alpes în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes cu politici specifice privind combustibilul.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Auvergne-Rhône-Alpes.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.