Mașini de închiriat în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia? Caută aici!

Dortmund, Germania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Dortmund, Germania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Dortmund

Mașini Mică

17 € - 101 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 101 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Dortmund, în Germania este 46 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump decât media în Dortmund. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dortmund poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Dortmund

Principalii furnizori de închirieri auto din Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

6,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,4

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,9
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,9
13 de sucursale
6 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Dortmund

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Dortmund

Car rental in Dortmund

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Dortmund și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru închirierea unei mașini în Dortmund în luna iunie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 30 € și o medie a acestora de 35 €. 0 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Dortmund. Totuși, în luna iunie, prețurile pot scădea până la 0 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Dortmund să le găsești la Avis. Cu tarife medii de 24 €/zi, disponibile în cele 2 sucursale ale lor, Avis este o companie foarte bună de închirieri auto.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Dortmund cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise, Hertz și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Dortmund în iunie. În timpul lunii iunie, precipitațiile medii în Dortmund sunt de 84 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 18 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Dortmund te va costa, în medie 32 €/zi.

Europcar este o foarte popular în Dortmund, Germania, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 6 locații de închiriere în orașul Dortmund, Germania și te poți aștepta la un preț mediu de 66 €/zi pentru rezervarea mașinii.

Atunci când conduci în interiorul orașului Dortmund, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Dortmund este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, Sfat. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

În luna mai, în Dortmund se înregistrează precipitații de 71 mm și o temperatură medie de 13 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Dortmund pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Temperatura în Renania de Nord-Westfalia în timpul lunii mai este de obicei 12 °C cu precipitații preconizate de 62,8 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Dortmund într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Începe să-ți planifici călătoria în Dortmund


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Dortmund te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Dortmund o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Dortmund în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Dortmund pe momondo.

Pe momondo poți realiza căutări în Dortmund, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pentru mașinile de închiriat în Dortmund, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.