Mașini de închiriat în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia? Caută aici!

Dortmund, Germania
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Dortmund, Germania
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Dortmund

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Dortmund

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Dortmund?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Dortmund se găsesc, în general, prin intermediul National. Atunci când rezervi cu National, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 28 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Dortmund este de 28 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Dortmund are cele mai multe locații?

keddy by Europcar are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Dortmund, cu 10 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Dortmund?

Conform datelor noastre, Opel Corsa este cea mai populară mașină de închiriat în Dortmund. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Opel Corsa, începând de la 26 €/zi in Dortmund, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 46 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Dortmund este Volkswagen Polo, cu un preț mediu de 46 €/zi și oferte începând de la 26 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia.
Economy36 €/day
Compact33 €/day
Intermediar45 €/day
Standard47 €/day
Premium50 €/day
De lux54 €/day
SUV intermediar38 €/day
Compact SUV40 €/day
Familiar compact41 €/day
Familiar dimensiune intermediară47 €/day
Familiar standard55 €/day
Familiar premium60 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Dortmund

Mică

35 € - 64 €

Toate tipurile de mașini

33 € - 106 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Dortmund, în Germania este 52 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dortmund. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dortmund poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Dortmund, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Dortmund, în Germania este 50 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dortmund. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dortmund poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Dortmund, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Dortmund, în Germania este 45 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dortmund. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dortmund poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Dortmund, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

33 €/zi

3 oct - 10 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

36 €/zi

3 oct - 10 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

39 €/zi

3 oct - 10 oct
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Dortmund

Principalii furnizori de închirieri auto din Dortmund, în Renania de Nord-Westfalia

Global Rent A Car

4 sucursale

Avis

2 sucursale

keddy by Europcar

9 sucursale

Europcar

7 sucursale

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,2

Evaluare Generală

8,2

Preluare/Returnare

8,2

Valoare

8,2

Hertz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

6,7

Sixt

6,4
Ok
1 evaluare5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,2

Dollar

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Dortmund

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Dortmund

Cea mai populară agenție

Sixt

Tipuri populare de mașini

Compact, Wagon, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

34 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Dortmund pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Sixt. Alternative foarte bune sunt keddy by Europcar și Alamo.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Dortmund au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Wagon, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Dortmund este de 34 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 47 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Dortmund a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Dortmund

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Dortmund

Cum conduci cu o mașină închiriată în Dortmund - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Dortmund și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Dortmund, în luna octombrie?

Îți recomandăm ca, atunci când călătorești în Dortmund în timpul lunii octombrie, să închiriezi o mașină economică pentru a fi cât mai bine pregătit pentru condițiile climatice și de drum. O mașină economică răspunde bine atât la drumurile umede, cât și la cele uscate care acoperă Dortmund în timpul lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 6 °C, iar precipitațiile medii, 79 mm. Închirierea unei mașini Economy în Dortmund te va costa, în medie 48 €/zi.

Care este limita de viteză în Dortmund, Germania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Dortmund, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Dortmund este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, Sfat. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Dortmund, Germania în luna septembrie?

În luna septembrie, în Dortmund se înregistrează precipitații de 71 mm și o temperatură medie de 15 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Dortmund pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Dortmund asemănătoare cu cea din restul regiunii Renania de Nord-Westfalia?

Temperatura în Renania de Nord-Westfalia în timpul lunii septembrie este de obicei 14 °C cu precipitații preconizate de 62,7 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Dortmund într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dortmund?

Prices for mașini in Dortmund are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dortmund?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 72 de operatori pentru mașini în Dortmund.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dortmund?

În diferite țări, inclusiv în Dortmund, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dortmund?

Pentru a închiria o mașină în Dortmund, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Inchirieri auto în cartierele din Dortmund

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Dortmund? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Germania

Caută oferte de închirieri auto în în Germania

Începe să-ți planifici călătoria în Dortmund


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Dortmund?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Dortmund te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Dortmund?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Dortmund o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Dortmund cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Dortmund în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Dortmund, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Dortmund pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Dortmund, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Dortmund, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Dortmund cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Dortmund, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dortmund

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.