Mașini de închiriat în Hamburg, în Hamburg

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Hamburg, în Hamburg? Caută aici!

Hamburg, Germania
14 dec — 21 dec
Returnare în același loc
Hamburg, Germania
Mi 14/12
Amiază
Mi 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Hamburg, în Hamburg găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Hamburg

Mașini Mică

16 € - 91 €

Toate tipurile de mașini

25 € - 90 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Hamburg, în Germania este 35 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin decât media în Hamburg. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Hamburg poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Hamburg

Principalii furnizori de închirieri auto din Hamburg, în Hamburg

Budget

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Avis

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Sixt

18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

8,9

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

8,9

Valoare

9,0

Europcar

20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

10,0

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

7,9

Enterprise

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

7,5

BUCHBINDER

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0

Sunnycars

51 de sucursale

keddy by Europcar

30 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Hamburg

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Hamburg

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

24 €

Cel mai popular model

Kia Picanto
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Hamburg au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Hamburg este de 24 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 27 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Hamburg a fost, în ultimele zile, Kia Picanto. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Hamburg

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Hamburg

Cum conduci cu o mașină închiriată în Hamburg - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Hamburg și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Alamo are, de obicei, cele mai mici prețuri din Hamburg, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre sucursalele lor. În medie, așteaptă-te să plătești 27 €/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 24 €/zi pentru închirierea lor auto din Hamburg.

Serviciile de închirieri auto din Hamburg, oferite de companii populare, precum Budget, Avis și Europcar vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Cu tempraturi medii de 1 °C și precipitații de aproximativ 40 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Hamburg. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii ianuarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Hamburg. Închirierea unei mașini Standard în Hamburg te va costa, în medie 43 €/zi.

În Hamburg, Germania, agenția Alamo are cele mai multe sucursale de închiriere (2). În aceste locații care aparțincompaniei, utilizatorii momondo pot închiria mașini la un preț mediu de 27 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Hamburg este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Hamburg sunt de 100 km/h, respectiv Sfat. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Hamburg, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În luna decembrie, în Hamburg se înregistrează precipitații de 70 mm și o temperatură medie de 2 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Hamburg pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Călătorii care plănuiesc să părăsească Hamburg pentru a face un roadtrip în Hamburg sau în zonele înconjurătoare în luna decembrie se pot aștepta la temperaturi de 2 °C și la precipitații de 70 mm pe parcursul întregii luni.


Tipuri de mașini de închiriat populare în Hamburg

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Hamburg

Începe să-ți planifici călătoria în Hamburg


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Hamburg, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Hamburg. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Hamburg și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Hamburg.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Hamburg care includ curățare în profunzime.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Hamburg cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.