Mașini de închiriat în Hanovra, Germania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Hanovra, Germania? Caută aici!

Hanovra, Germania
1 feb — 8 feb
Returnare în același loc
Hanovra, Germania
Ma 1/2
Amiază
Ma 8/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Hanovra Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Hanovra, Germania
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,0

Valoare

6,0
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Valoare

2,0
10 de sucursale
7 de sucursale
5 de sucursale
4 de sucursale

Distanța Hanovra, Germania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Hanovra

Mașini de închiriat în Hanovra

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Hanovra pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Europcar, Hertz și Enterprise sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Hanovra care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Hanovra. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Hanovra, Germania?

  Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Hanovra cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Europcar, Hertz și keddy by Europcar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

 • Care este limita de viteză în Hanovra, Germania?

  Atunci când închiriezi o mașină în Hanovra, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Hanovra sunt de 100 km/h, respectiv Sfat. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Hanovra?

  Conform datelor noastre, Volkswagen Polo este cea mai populară mașină de închiriat în Hanovra. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 11 €/zi, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 26 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Hanovra este Opel Corsa, cu un preț mediu de 35 €/zi și oferte începând de la 10 €/zi.

 • Care companie Ford Transit în oferă spre închiriere mașini Hanovra?

  Alamo închiriază mașini Ford Transit în Hanovra pentru 60 €/zi (în medie). Disponibilitatea pentru acest tip de mașină poate varia, așadar încearcă să eviți închirierea în ultimul moment.

 • Cum este vremea în Hanovra, Germania în luna ianuarie?

  În mod normal, temperatura în Hanovra în luna ianuarie este 0 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 40 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Vremea în Hanovra în ianuarie este de obicei de sub zero grade și cu șanse sporite de gheață și ninsoare. Cea mai bună variantă pentru călătoria ta acolo este să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală.

 • Este vremea în Hanovra asemănătoare cu cea din restul regiunii Saxonia Inferioară?

  Temperatura în Saxonia Inferioară în ianuarie este, de obicei, 1 °C cu o cantitate de precipitații de 45 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Hanovra pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Hanovra