Mașini de închiriat în Focşani, în Județul Vrancea

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Focşani, în Județul Vrancea? Caută aici!

Focşani, România
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Focşani, România
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Focşani

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Focşani

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Focşani?

Atunci când închiriază o mașină în Focşani,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Toyota Aygo, care are un preț mediu de 57 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Volkswagen Golf și are un preț mediu de 84 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Toyota Aygo de închiriat în Focşani începând de la 33 €/zi și Volkswagen Golf, de la 58 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Focşani, în Județul Vrancea găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Focşani

Mică

29 € - 123 €

Toate tipurile de mașini

43 € - 146 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Focşani, în România este 58 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Focşani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Focşani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Focşani, în România este 78 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 51% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Focşani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Focşani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Focşani, în România este 88 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 10% mai ieftin decât în restul anului - doar 80 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Focşani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Focşani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Focşani, în România este 126 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 7% mai ieftin decât în restul anului - doar 135 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Focşani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Focşani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Focşani

Principalii furnizori de închirieri auto din Focşani, în Județul Vrancea

Flexicar

4 sucursale

Autonom

3 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Drive2u

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Focşani

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Focşani

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

33 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Focşani au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Focşani este de 33 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 49 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Focşani a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Focşani

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Focşani

Cum conduci cu o mașină închiriată în Focşani - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Focşani și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Focşani, România?

Limita maximă de viteză admisă în Focşani este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Focşani sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Focşani, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Focşani?

Prices for mașini in Focşani are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Focşani?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 12 operatori pentru mașini în Focşani..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Focşani?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Focşani. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Focşani?

Atunci când închiriezi o mașină în Focşani, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Focşani

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Focşani

Începe să-ți planifici călătoria în Focşani


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Focşani?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Focşani te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Focşani?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Focşani, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Focşani cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Focşani.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Focşani, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Focşani.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Focşani, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Focşani.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Focşani cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Focşani cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Focşani

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.