Mașini de închiriat în Focşani, în Județul Vrancea

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Focşani, în Județul Vrancea? Caută aici!

Focşani, România
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Focşani, România
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Focşani, în Județul Vrancea găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Focşani

Mașini Mică

27 € - 119 €

Toate tipurile de mașini

27 € - 158 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Focşani, în România este 33 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 21% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Focşani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Focşani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Focşani

Principalii furnizori de închirieri auto din Focşani, în Județul Vrancea
4 de sucursale
4 de sucursale
2 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Focşani

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Focşani

Car rental in Focşani

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Focşani și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Focşani este Autonom, în una dintre cele 4 sucursale pe care le au din oraș. Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 30 € pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 39 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Focşani este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Focşani sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Focşani, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Focşani

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Focşani

Începe să-ți planifici călătoria în Focşani


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Focşani te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Focşani, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Focşani.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Focşani.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Focşani.

Da, există mașini de închiriat în Focşani cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.