Berlin, Germania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Berlin, Germania? Caută aici!

Berlin, Germania
17 apr — 24 apr
Aceeași locație
Berlin, Germania
Sâ 17/4
Amiază
Sâ 24/4
Amiază

Berlin Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Berlin, Germania
Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 34 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 89 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 43 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 74 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 18 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 15 de review-uri


Distanța Berlin, Germania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Berlin Brandenburg

Mașini de închiriat în Berlin

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 11 căutări de închirieri de mașini în Berlin pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Berlin pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Berlin au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și National. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Berlin are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Berlin să le găsești la Enterprise. Cu tarife medii de 178 lei/zi, disponibile la cele 14 locații ale lor de închiriere, Enterprise este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Berlin, Germania?

Serviciile de închirieri auto din Berlin, oferite de companii populare, precum Alamo, Enterprise și National vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Câte locații de închiriere are Enterprise în Berlin?

Cu 14 locații, Enterprise are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Berlin, Germania. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 178 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Enterprise în Berlin, Germania.

Care este limita de viteză în Berlin, Germania?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Berlin este de 50 km/h. Berlin are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Berlin, să ai în vedere limita pentru acestea: Sfat.

Cum este vremea în Berlin, Germania în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Berlin se înregistrează precipitații de 41 mm și o temperatură medie de 7 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Berlin pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Berlin în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Berlin. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Berlin preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Fiat Panda și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Berlin asemănătoare cu cea din restul regiunii Berlin?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Berlin, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Berlin are, în general, o temperatură de 7 °C și caz precipitații de 41 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Berlin