Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Frankfurt, în Hessa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Frankfurt, în Hessa? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 23/7
Ma 30/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Frankfurt

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Frankfurt

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Frankfurt?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Frankfurt se găsesc, în general, prin intermediul Ok Mobility. Atunci când rezervi cu Ok Mobility, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 15 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Frankfurt este de 29 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Frankfurt are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Frankfurt, cu 18 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Frankfurt?

Închirierea unei mașini Opel Corsa în Frankfurt este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Toyota Aygo. S-au găsit oferte la Opel Corsa (cu închierere din Frankfurt) pentru 41 € pe zi (în medie) și cu un minim de 14 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Toyota Aygo in Frankfurt costă, în medie, 56 €, deși au fost găsite prețuri de numai 14 €.

Oferte la mașini de închiriat în Frankfurt, în Hessa găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Frankfurt

Mică mașini

25 € - 74 €

Toate tipurile de mașini

29 € - 70 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Frankfurt, în Germania este 42 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Frankfurt. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Frankfurt poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Frankfurt, în Germania este 39 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Frankfurt. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Frankfurt poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Frankfurt, în Germania este 70 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 19% mai ieftin decât în restul anului - doar 57 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Frankfurt. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Frankfurt poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Frankfurt, în Germania este 35 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Frankfurt. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Frankfurt poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Frankfurt, în Germania este 63 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Frankfurt. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Frankfurt poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Frankfurt

Principalii furnizori de închirieri auto din Frankfurt, în Hessa

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,9

Evaluare Generală

8,7

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,9

Europcar

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,8

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

6,4

Enterprise Rent-A-Car

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,1

Sixt

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,2

Budget

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

5,1

Avis

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

6,5

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,8

Dollar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

4,9

Informații despre închirierea de mașini în Frankfurt

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Frankfurt

Cea mai populară agenție

Ok Mobility

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

22 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Frankfurt pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Ok Mobility. Alternative foarte bune sunt Alamo și Wheego.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Frankfurt au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Frankfurt este de 22 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 32 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Frankfurt a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Frankfurt - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Frankfurt și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Frankfurt, Germania?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Frankfurt oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise Rent-A-Car, Hertz și Europcar, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este limita de viteză în Frankfurt, Germania?

Limita maximă de viteză admisă în Frankfurt este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Frankfurt sunt de 100 km/h, respectiv Sfat. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Frankfurt, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Ford Transit în oferă spre închiriere mașini Frankfurt?

Cum este vremea în Frankfurt, Germania în luna iulie?

În luna iulie, în Frankfurt se înregistrează precipitații de 60 mm și o temperatură medie de 18 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Frankfurt pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Frankfurt asemănătoare cu cea din restul regiunii Hessa?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Frankfurt, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Hessa are, în general, o temperatură de 17 °C și caz precipitații de 60 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Frankfurt?

Prices for mașini in Frankfurt refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Frankfurt?

148 de operatori pentru mașini în Frankfurt există pe piață începând cu iulie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Frankfurt. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Pentru a închiria o mașină în Frankfurt, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Frankfurt. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Frankfurt?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Frankfurt punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Frankfurt cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Frankfurt sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Frankfurt, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Frankfurt cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Frankfurt, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Frankfurt.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Frankfurt cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Frankfurt cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Frankfurt

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 23/7
Amiază
Ma 30/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Frankfurt