Baia Mare, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Baia Mare, România? Caută aici!

Baia Mare, România
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Baia Mare, România
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Distanța Baia Mare, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Mașini de închiriat în Baia Mare

Până în acest moment al lunii Aprilie, s-au realizat 25 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Baia Mare.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Baia Mare, România în Mai?

În Baia Mare, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Mai a fost de 236 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 236 lei. Pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână, cel mai mic preț este 84 lei, cu mai multe opțiuni în jurul sumei de 84 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Baia Mare are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Baia Mare este Autonom (la una dintre cele 3 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 90 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 147 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Baia Mare, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Baia Mare, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Baia Mare. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Câte locații de închiriere are Autonom în Baia Mare?

Autonom este o foarte popular în Baia Mare, România, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 3 locații de închiriere în orașul Baia Mare, România și te poți aștepta la un preț mediu de 147 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Baia Mare, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Baia Mare, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Baia Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Baia Mare în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Baia Mare.


Începe să-ți planifici călătoria în Baia Mare