Mașini de închiriat în Baia Mare, în Județul Maramureș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Baia Mare, în Județul Maramureș? Caută aici!

Baia Mare, România
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Baia Mare, România
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Baia Mare

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Baia Mare

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Baia Mare?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Baia Mare se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 12 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Baia Mare este de 24 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Baia Mare?

Închirierea unei mașini Toyota Aygo în Baia Mare este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat 500. S-au găsit oferte la Toyota Aygo (cu închierere din Baia Mare) pentru 19 € pe zi (în medie) și cu un minim de 12 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat 500 in Baia Mare costă, în medie, 27 €, deși au fost găsite prețuri de numai 20 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Baia Mare, în Județul Maramureș

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Baia Mare, în Județul Maramureș.
Economy9 €/day
Compact9 €/day
Intermediar12 €/day
Standard109 €/day
Dubiță128 €/day
Mini9 €/day
Dubă pentru pasageri69 €/day
Compact SUV16 €/day
SUV intermediar43 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Baia Mare, în Județul Maramureș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Baia Mare

Mașini Mică

16 € - 97 €

Toate tipurile de mașini

66 € - 132 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Baia Mare, în România este 35 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 65% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Baia Mare, în România este 111 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Baia Mare, în România este 103 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 81 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Baia Mare, în România este 62 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 9% mai ieftin decât în restul anului - doar 69 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Baia Mare, în România este 161 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 111 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 40% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

2 oct - 9 oct
Ford Focus
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

2 oct - 9 oct
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Baia Mare

Principalii furnizori de închirieri auto din Baia Mare, în Județul Maramureș

Autonom

3 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

3 sucursale

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Wheego

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Baia Mare

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Baia Mare

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Baia Mare au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Baia Mare este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 29 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Baia Mare a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Baia Mare

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Baia Mare

Cum conduci cu o mașină închiriată în Baia Mare - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Baia Mare și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Baia Mare, România în octombrie?

În Baia Mare, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna octombrie a fost de 64 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 37 €. Pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână, cel mai mic preț este 12 €, cu mai multe opțiuni în jurul sumei de 12 €.

Care este limita de viteză în Baia Mare, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Baia Mare, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Baia Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Baia Mare?

Prices for mașini in Baia Mare refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Baia Mare?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 19 operatori pentru mașini în Baia Mare..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Baia Mare?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Baia Mare. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Baia Mare?

Pentru a închiria o mașină în Baia Mare, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Baia Mare

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Baia Mare

Începe să-ți planifici călătoria în Baia Mare


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Baia Mare?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Baia Mare poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Baia Mare?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Baia Mare punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Baia Mare cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Baia Mare în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Baia Mare, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Baia Mare.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Baia Mare, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Baia Mare care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Baia Mare cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Baia Mare cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Baia Mare

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.