Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Baia Mare, în Județul Maramureș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Baia Mare, în Județul Maramureș? Caută aici!

Baia Mare, România
26 mar — 2 apr
Baia Mare, România
Ma 26/3
Amiază
Ma 2/4
Amiază
Vârsta șoferului:
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Baia Mare

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Baia Mare

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Baia Mare?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Baia Mare se găsesc, în general, prin intermediul Autounion Car Rental. Atunci când rezervi cu Autounion Car Rental, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 22 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Baia Mare este de 47 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Baia Mare?

Închirierea unei mașini Opel Astra Sports Tourer în Baia Mare este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Toyota Aygo. S-au găsit oferte la Opel Astra Sports Tourer (cu închierere din Baia Mare) pentru 99 € pe zi (în medie) și cu un minim de 88 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Toyota Aygo in Baia Mare costă, în medie, 28 €, deși au fost găsite prețuri de numai 22 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Baia Mare, în Județul Maramureș

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Baia Mare, în Județul Maramureș.
Economy24 €/day
Compact24 €/day
Intermediar33 €/day
Standard113 €/day
Dubiță129 €/day
Mini24 €/day
Compact SUV35 €/day
Familiar compact46 €/day
SUV intermediar55 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Baia Mare, în Județul Maramureș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Baia Mare

Mică mașini

18 € - 71 €

Toate tipurile de mașini

36 € - 96 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Baia Mare, în România este 31 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Baia Mare, în România este 90 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Baia Mare, în România este 123 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 145 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Baia Mare, în România este 90 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 53 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Baia Mare, în România este 140 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 83 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 52% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Baia Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Baia Mare, în România este 108 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 177 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Baia Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Baia Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

24 mar - 31 mar
Ford Focus
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

24 mar - 31 mar
Opel Corsa

Registru agenții de închirieri auto din Baia Mare

Principalii furnizori de închirieri auto din Baia Mare, în Județul Maramureș

Autounion Car Rental

3 sucursale

DISCOUNT.QUEBEC

3 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

3 sucursale

Autonom

2 sucursale

Sunnycars

2 sucursale

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Baia Mare

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Baia Mare

Tipuri populare de mașini

Economy, Standard, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

23 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Baia Mare au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Standard, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Baia Mare este de 23 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 39 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Baia Mare a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Astra Sports Tourer.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Baia Mare

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Baia Mare
Hotel Seneca

Hotel Seneca

Margeanului, nr. 11B, Baia Mare, Romania

2,9 km față de centrul orașului

Hotel Rivulus

Hotel Rivulus

Str. Culturii no 3, Baia Mare, Romania

0,3 km față de centrul orașului

Carpati Hotel Baia Mare

Carpati Hotel Baia Mare

Turbinei 37, Baia Mare, Romania

0,3 km față de centrul orașului

Hotel Mara

Hotel Mara

Bd. Unirii, nr. 11, Baia Mare, Romania

0,7 km față de centrul orașului

Hotel Romanita

Hotel Romanita

Strada Europa, Nr. 95, Baia Mare, Romania

6,1 km față de centrul orașului

Hotel Europa

Hotel Europa

Strada Pasunii nr. 1A, Baia Mare, Romania

1,5 km față de centrul orașului

Hotel New

Hotel New

4 Strada Dimitrie Cantemir, Baia Mare, Romania

0,9 km față de centrul orașului

Motel Carmen

Motel Carmen

Bd. Republicii 46, Baia Mare, Romania

1,4 km față de centrul orașului

Eurohotel

Eurohotel

Bulevard Bucuresti, 23, Baia Mare, Romania

0,7 km față de centrul orașului


Cum conduci cu o mașină închiriată în Baia Mare - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Baia Mare și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Baia Mare, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Baia Mare, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Baia Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Baia Mare?

Prices for mașini in Baia Mare refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Baia Mare?

Începând cu martie 2024, ai la dispoziție 17 operatori pentru mașini în Baia Mare..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Baia Mare?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Baia Mare. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Baia Mare?

Pentru a închiria o mașină în Baia Mare, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Baia Mare?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Baia Mare poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Baia Mare?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Baia Mare punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Baia Mare cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Baia Mare în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Baia Mare, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Baia Mare.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Baia Mare, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Baia Mare care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Baia Mare cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Baia Mare cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Baia Mare

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Baia Mare

Găsește mașini de închiriat în aceste aeroporturi populare lângă Baia Mare


Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 26/3
Amiază
Ma 2/4
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo