Mașini de închiriat în Munchen, Germania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Munchen, Germania? Caută aici!

Munchen, Germania
29 ian — 5 feb
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Sâ 29/1
Amiază
Sâ 5/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Munchen, Germania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

25 € - 38 €

Toate tipurile de mașini

27 € - 73 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Munchen, Germania este 27 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 11% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin decât media în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Munchen în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Munchen, Germania este 30 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin decât media în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Munchen în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Munchen, Germania este 43 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump decât media în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Munchen în Mare, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Munchen Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Munchen, Germania
19 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

8,0

Valoare

6,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,6

Valoare

7,6
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,9

Valoare

7,1
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,0

Valoare

5,3
25 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,2

Valoare

6,0
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,0

Valoare

5,5
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,5

Valoare

6,0
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Valoare

5,7

Distanța Munchen, Germania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Franz J Strauss Munchen

Mașini de închiriat în Munchen

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Munchen pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Enterprise, Budget și Hertz sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Munchen. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Munchen, Germania?

  Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Munchen cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise, Budget și Hertz, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

 • Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Munchen, în luna februarie?

  O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Munchen în februarie. În timpul lunii februarie, precipitațiile medii în Munchen sunt de 50 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 4 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Munchen te va costa, în medie 43 €/zi.

 • Care este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale în Munchen?

  În orașul Munchen, Germania se găsesc 21 de sucursale keddy by Europcar (care operează un preț mediu pe zi de 38 €).

 • Care este limita de viteză în Munchen, Germania?

  Atunci când închiriezi o mașină în Munchen, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Munchen sunt de 100 km/h, respectiv Sfat. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Munchen?

  Conform datelor noastre, mașinile Volkswagen Golf și Ford Focus sunt cele mai populare modele de închiriat în Munchen. Prețurile pentru Volkswagen Golf variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 29 €/zi, cu un minim de 18 €. Prețurile pentru Ford Focus variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 24 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 11 €.

 • Cum este vremea în Munchen, Germania în luna ianuarie?

  În timpul lunii ianuarie, temperatura medie în Munchen este de -1 °C, iar precipitațiile, 40 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Munchen.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Vremea în Munchen în ianuarie este de obicei de sub zero grade și cu șanse sporite de gheață și ninsoare. Cea mai bună variantă pentru călătoria ta acolo este să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală.

 • Este vremea în Munchen asemănătoare cu cea din restul regiunii Bavaria?

  Temperatura în Bavaria în ianuarie este, de obicei, 0 °C cu o cantitate de precipitații de 42 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Munchen pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Munchen

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Munchen

Începe să-ți planifici călătoria în Munchen