Mașini de închiriat în Munchen, în Bavaria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Munchen, în Bavaria? Caută aici!

Munchen, Germania
10 dec — 17 dec
Munchen, Germania
Du 10/12
Amiază
Du 17/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Munchen

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Munchen

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Munchen?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Munchen se găsesc, în general, prin intermediul Ok Mobility. Atunci când rezervi cu Ok Mobility, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 11 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Munchen este de 28 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Munchen are cele mai multe locații?

keddy by Europcar are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Munchen, cu 28 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Munchen?

Conform datelor noastre, mașinile Nissan Qashqai și Volkswagen Golf sunt cele mai populare modele de închiriat în Munchen. Prețurile pentru Nissan Qashqai in Munchen variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 30 €/zi, cu un minim de 24 €. Prețurile pentru Volkswagen Golf variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 46 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 19 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Munchen, în Bavaria

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Munchen, în Bavaria.
Economy20 €/day
Compact21 €/day
Intermediar23 €/day
Standard33 €/day
Recomandarea furnizorului21 €/day
SUV intermediar22 €/day
Compact SUV26 €/day
Familiar compact27 €/day
Familiar dimensiune intermediară32 €/day
Familiar standard38 €/day
Familiar premium54 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Munchen, în Bavaria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Munchen

Mică cars

29 € - 59 €

Toate tipurile de mașini

43 € - 99 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Munchen, în Germania este 41 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Munchen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Munchen, în Germania este 56 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 17% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Munchen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Munchen, în Germania este 86 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Munchen, în Germania este 54 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Munchen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Munchen, în Germania este 121 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 51 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux car de închiriat în Munchen, în Germania este 79 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 55 € pe zi. O mașină de lux car de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile de lux car de închiriat în Munchen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Munchen, în Germania este 45 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 22% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Munchen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Munchen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

35 €/zi

16 dec - 20 dec
Renault Mégane
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

38 €/zi

16 dec - 20 dec
Opel Corsa
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

39 €/zi

16 dec - 20 dec
Opel Astra

Registru agenții de închirieri auto din Munchen

Principalii furnizori de închirieri auto din Munchen, în Bavaria

keddy by Europcar

28 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

9,0

Global Rent A Car

17 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,0

Sixt

25 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,0

Enterprise Rent-A-Car

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,5

Hertz

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,5

Europcar

19 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

7,8

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,8

Avis

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

5,8

Budget

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,3

Informații despre închirierea de mașini în Munchen

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Munchen

Cea mai populară agenție

Alamo

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

18 €

Cel mai popular model

Nissan Qashqai
Cea mai populară companie de închirieri auto din Munchen pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Alamo. Alternative foarte bune sunt Ok Mobility și GREEN MOTION .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Munchen au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Munchen este de 18 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 29 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Munchen a fost, în ultimele zile, Nissan Qashqai. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Munchen

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Munchen

Cum conduci cu o mașină închiriată în Munchen - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Munchen și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Munchen, Germania în ianuarie?

Cele mai bune oferte ale lunii ianuarie din Munchen, pentru un weekend, încep de la prețuri estimative de 39 € și ajung la 39 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Munchen în luna ianuarie costă (în medie) 36 €. Cele mai bune oferte încep de la 23 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Munchen, Germania?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Munchen cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum keddy by Europcar, Alamo și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Munchen, în luna ianuarie?

În timpul lunii ianuarie, Munchen are o temperatură medie de 0 °C și în jur de 40 mm de precipitații. Pentru a fi cât mai bine pregătit în călătoria ta, te sfătuim să închiriezi un SUV. Acest tip de vehicul îți asigură o călătorie sigură și ușoară pe străzile acoperite de gheață și zăpadă din Munchen. Închirierea unei mașini SUV în Munchen te va costa, în medie 25 €/zi.

Care este limita de viteză în Munchen, Germania?

Atunci când închiriezi o mașină în Munchen, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Munchen sunt de 100 km/h, respectiv Sfat. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Care companie Citroen DS7 Crossback în oferă spre închiriere mașini Munchen?

Cum este vremea în Munchen, Germania în luna decembrie?

În timpul lunii decembrie, temperatura medie în Munchen este de 0 °C, iar precipitațiile, 50 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Munchen.

Este vremea în Munchen asemănătoare cu cea din restul regiunii Bavaria?

Temperatura în Bavaria în timpul lunii decembrie este de obicei 0 °C cu precipitații preconizate de 50 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Munchen într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Munchen?

Prices for mașini in Munchen refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Munchen?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 245 de operatori pentru mașini în Munchen.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Munchen?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Munchen. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Munchen?

Pentru a închiria o mașină în Munchen, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Munchen?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Munchen. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Munchen?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Munchen, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Munchen cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Munchen în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Munchen, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Munchen.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Munchen, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Munchen.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Munchen cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Munchen cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Munchen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.