Mașini de închiriat în Nürnberg, în Bavaria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Nürnberg, în Bavaria? Caută aici!

Nürnberg, Germania
27 sept — 4 oct
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Mi 27/9
Amiază
Mi 4/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Nürnberg

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Nürnberg

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Nürnberg?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Nürnberg se găsesc, în general, prin intermediul Flex To Go. Atunci când rezervi cu Flex To Go, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 25 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Nürnberg este de 32 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Nürnberg are cele mai multe locații?

Sixt are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Nürnberg, cu 9 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Nürnberg?

Închirierea unei mașini Fiat 500 în Nürnberg este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Volkswagen Golf. S-au găsit oferte la Fiat 500 (cu închierere din Nürnberg) pentru 37 € pe zi (în medie) și cu un minim de 25 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Volkswagen Golf in Nürnberg costă, în medie, 42 €, deși au fost găsite prețuri de numai 30 €.

Oferte la mașini de închiriat în Nürnberg, în Bavaria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Nürnberg

Mașini Mică

34 € - 61 €

Toate tipurile de mașini

34 € - 79 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Nürnberg, în Germania este 49 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Nürnberg. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nürnberg poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Nürnberg, în Germania este 49 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 15% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Nürnberg. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nürnberg poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Nürnberg, în Germania este 26 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Nürnberg. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nürnberg poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Nürnberg

Principalii furnizori de închirieri auto din Nürnberg, în Bavaria

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

10,0

keddy by Europcar

5 sucursale

Global Rent A Car

8 sucursale

Hertz

5 sucursale

Avis

2 sucursale

Dollar

2 sucursale

Sixt

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,1

Thrifty

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Nürnberg

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Nürnberg

Cea mai populară agenție

Flex To Go

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

28 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Nürnberg pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Flex To Go. Alternative foarte bune sunt Enterprise Rent-A-Car și keddy by Europcar.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Nürnberg au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Nürnberg este de 28 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 47 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Nürnberg a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Nürnberg

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Nürnberg

Cum conduci cu o mașină închiriată în Nürnberg - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Nürnberg și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Nürnberg, Germania?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Nürnberg. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Nürnberg, în luna octombrie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Nürnberg pe parcursul lunii octombrie. Cu temperaturi medii de aproximativ 3 °C în timpul lunii octombrie și precipitații de 40 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Nürnberg te va costa, în medie 28 €/zi.

Care este limita de viteză în Nürnberg, Germania?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Nürnberg este de 50 km/h. Nürnberg are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Nürnberg, să ai în vedere limita pentru acestea: Sfat.

Cum este vremea în Nürnberg, Germania în luna septembrie?

În timpul lunii septembrie, temperatura medie în Nürnberg este de 13 °C, iar precipitațiile, 50 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Nürnberg.

Este vremea în Nürnberg asemănătoare cu cea din restul regiunii Bavaria?

Temperatura în Bavaria în timpul lunii septembrie este de obicei 12 °C cu precipitații preconizate de 68,8 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Nürnberg într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Nürnberg?

Prețurile pentru mașini în Nürnberg sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Nürnberg?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 73 de operatori pentru mașini în Nürnberg.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Nürnberg?

În diferite țări, inclusiv în Nürnberg, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Nürnberg?

Pentru a închiria o mașină în Nürnberg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Nürnberg

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Nürnberg

Inchirieri auto în cartierele din Nürnberg

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Nürnberg? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Germania

Caută oferte de închirieri auto în în Germania

Începe să-ți planifici călătoria în Nürnberg


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Nürnberg?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Nürnberg te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Nürnberg?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Nürnberg, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Nürnberg cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Nürnberg sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Nürnberg, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Nürnberg cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Nürnberg, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Nürnberg.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Nürnberg cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Nürnberg cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.