Mașini de închiriat în Nürnberg, în Bavaria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Nürnberg, în Bavaria? Caută aici!

Nürnberg, Germania
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Nürnberg, în Bavaria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Nürnberg

Mașini Mică

15 € - 105 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 85 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Nürnberg, în Germania este 42 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 65% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump decât media în Nürnberg. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nürnberg poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Nürnberg

Principalii furnizori de închirieri auto din Nürnberg, în Bavaria
8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

9,0
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,9
12 sucursale
7 sucursale
7 sucursale
6 sucursale
5 sucursale
5 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Nürnberg

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Nürnberg

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

71 €

Cel mai popular model

Volkswagen Polo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Nürnberg au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Nürnberg este de 71 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 71 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Nürnberg a fost, în ultimele zile, Volkswagen Polo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Focus.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Nürnberg

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Nürnberg

Cum conduci cu o mașină închiriată în Nürnberg - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Nürnberg și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Nürnberg să le găsești la Avis. Cu tarife medii de 71 €/zi, disponibile în cele 2 sucursale ale lor, Avis este o companie foarte bună de închirieri auto.

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Nürnberg. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Nürnberg este de 50 km/h. Nürnberg are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Nürnberg, să ai în vedere limita pentru acestea: Sfat.

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Nürnberg este de 17 °C, iar precipitațiile, 70 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Nürnberg.

Temperatura în Bavaria în timpul lunii iulie este de obicei 16 °C cu precipitații preconizate de 96 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Nürnberg într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Nürnberg

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Nürnberg

Începe să-ți planifici călătoria în Nürnberg


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Nürnberg te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Nürnberg, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Nürnberg sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Nürnberg cu politici specifice privind combustibilul.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Nürnberg.

Da, există mașini de închiriat în Nürnberg cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.