Mașini de închiriat Budget în Barcelona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Barcelona

Barcelona, Spania
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Barcelona în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Barcelona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Barcelona

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Budget sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Barcelona se simt în siguranță, Budget a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Budget are 1 sucursală în Aeroportul Barcelona-El Prat, a cărei adresă este Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff.

Budget oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Barcelona. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Budget, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Barcelona, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de Budget. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 22 € pe zi și la unul minim de 14 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Budget, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Budget, atunci închiriază un vehicul Compact, cel mai ieftin tip din Barcelona. Închirierea unei mașini Compact cu Budget costă, în medie, 22 € pe zi, ceea ce este cu 15% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 30% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Compact (de la Budget), economisind astfel bani în călătoria lor în Barcelona.

Budget are 4 sucursale în Barcelona. Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 42% dintre cei care au rezervat o mașină în Barcelona de la Budget, pe momondo, au mers la: Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Barcelona

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Budget? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Barcelona