Mașini de închiriat Europcar în Barcelona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Barcelona

Barcelona, Spania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Barcelona în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Barcelona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

5,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

1,9

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Barcelona

Fiecare sucursală Europcar din Barcelona aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Barcelona-El Prat, a cărora adresă este Aeropuerto El Prat și Aeropuerto El Prat.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Barcelona. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Barcelona aici, în fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Europcar în Barcelona, în timpul lunii iunie este Dubă pentru pasageri. Te poți aștepta la un preț de 263 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 263 € pe zi.

Europcar operează momentan în 7 sucursale în Barcelona. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Gran Via De Les Corts Catalanes 680. În ultimele 12 luni, 55% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Barcelona, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Barcelona

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Barcelona