Mașini de închiriat keddy by Europcar în Barcelona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Barcelona

Barcelona, Spania
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Barcelona în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Barcelona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Barcelona

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Barcelona se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Barcelona. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Barcelona-El Prat. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresa Terminal 1 + 2 Llegadas.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Barcelona, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 110 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 110 € pe zi.

keddy by Europcar are în Barcelona 7 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Gv De Les Corts Catalanes 680. 51% dintre cei care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Barcelona în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Barcelona

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la keddy by Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Barcelona