Copenhaga, Danemarca Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Copenhaga, Danemarca? Caută aici!

Copenhaga, Danemarca
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Copenhaga, Danemarca
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Copenhaga Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Copenhaga, Danemarca
Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 38 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 37 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 31 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 25 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Copenhaga, Danemarca față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Copenhaga

Mașini de închiriat în Copenhaga

Până în acest moment al lunii, am avut 5 căutări de închiriere mașini în Copenhaga.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Copenhaga pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Copenhaga aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Enterprise, Avis și Sixt. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Copenhaga. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Copenhaga, Danemarca?

Serviciile de închirieri auto din Copenhaga, oferite de companii populare, precum Enterprise, Avis și Sixt vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Copenhaga, în luna Mai?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Copenhaga în Mai. În timpul lunii Mai, precipitațiile medii în Copenhaga sunt de 50 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 15 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Copenhaga te va costa, în medie 154 lei/zi.

Care este limita de viteză în Copenhaga, Danemarca?

Limita maximă de viteză admisă în Copenhaga este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Copenhaga sunt de 80 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Copenhaga, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Copenhaga, Danemarca în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Copenhaga se înregistrează precipitații de 40 mm și o temperatură medie de 6 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Copenhaga pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Copenhaga în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Copenhaga. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Copenhaga preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus și Volkswagen Golf sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Copenhaga asemănătoare cu cea din restul regiunii Regiunea Hovedstaden?

Temperatura în Regiunea Hovedstaden în Aprilie este, de obicei, 6 °C cu o cantitate de precipitații de 40 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Copenhaga pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini în alte orașe din Danemarca


Începe să-ți planifici călătoria în Copenhaga