Mașini de închiriat Enterprise în Barcelona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Barcelona

Barcelona, Spania
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Enterprise în Barcelona, Catalonia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Medie

16 € - 162 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 125 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Enterprise în Barcelona, Catalonia este noiembrie, când prețul mediu este de 16 € pe zi. Acesta este un preț cu 76% mai ieftin decât media anuală de 68 €, percepută de Enterprise pentru o mașină Medie în Barcelona. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Dubă de la Enterprise în Barcelona, Catalonia este noiembrie, când prețul mediu este de 16 € pe zi. Acesta este un preț cu 81% mai ieftin decât media anuală de 84 €, percepută de Enterprise pentru o mașină Dubă în Barcelona. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Barcelona în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Barcelona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

8,5

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Barcelona

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Enterprise în Barcelona în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Enterprise a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

69 € pe zi (sau 486 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Enterprise în Barcelona, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Enterprise, a fost de 38 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise în Aeroportul Barcelona-El Prat (Aeropuerto Del Prat).

Enterprise oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Barcelona (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Enterprise dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Dubă pentru pasageri sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Barcelona, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Enterprise din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 93 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Dubă pentru pasageri. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 91 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Estacion De Ave Sants este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 5 locations pe care le are în Barcelona. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 60% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în Estacion De Ave Sants.


Mașini de la Enterprise în alte orașe din Spania


Mașini de închiriat de la alte agenții din Barcelona

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Enterprise? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Barcelona