Mașini de închiriat FLIZZR în Barcelona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu FLIZZR în Barcelona

Barcelona, Spania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Barcelona în FLIZZR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto FLIZZR din Barcelona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu FLIZZR în Barcelona

FLIZZR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Barcelona se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Barcelona. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto FLIZZR în Aeroportul Barcelona-El Prat (Aeropuerto El Prat *no Truck Return* Key Box At Parkig).

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Barcelona, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de FLIZZR. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 33 € pe zi și la unul minim de 33 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la FLIZZR, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

FLIZZR deține 6 sucursale de închirieri auto în Barcelona. Cea aflată la adresa 5-7, Carrer Palaudŕries este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 46% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la FLIZZR în Barcelona, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Barcelona

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la FLIZZR? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Barcelona