Rimini Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Rimini? Caută aici!

Rimini, Italia
28 ian. — 4 feb.
Aceeași locație
Rimini, Italia
Joi 28/1
Amiază
Joi 4/2
Amiază

Rimini Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Rimini
Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri


Distanța Rimini față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Veneţia Marco Polo

Mașini de închiriat în Rimini

În luna Ianuarie, până la momentul actual, 5 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Rimini.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Rimini pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Rimini au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Avis, Budget și Europcar. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Rimini are cele mai mici prețuri?

Ecovia are, de obicei, cele mai mici prețuri din Rimini, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 127 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 71 lei/zi pentru închirierea lor auto din Rimini.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Rimini?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Rimini oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Avis, Budget și Firefly, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Ecovia în Rimini?

Cu 1 locație, Ecovia are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Rimini. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 127 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Ecovia în Rimini.

Care este limita de viteză în Rimini?

Atunci când conduci în interiorul orașului Rimini, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Rimini este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Rimini, Italia în luna Ianuarie?

În timpul lunii Ianuarie, temperatura medie în Rimini este de 3 °C, iar precipitațiile, 48 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Rimini.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea în Rimini în luna Ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Rimini. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Rimini preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Rimini asemănătoare cu cea din restul regiunii Emilia Romagna?

Temperatura în Emilia Romagna în Ianuarie este, de obicei, 2 °C cu o cantitate de precipitații de 45,5 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Rimini pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Rimini

  • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Rimini

    Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

    Găsește zboruri către Rimini
  • Începe-ți planificarea călătoriei azi

    Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

    Găsește hoteluri în Rimini