Mașini de închiriat MAGGIORE în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu MAGGIORE în Roma

Roma, Italia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Roma, Italia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în MAGGIORE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto MAGGIORE din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
13 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu MAGGIORE în Roma

MAGGIORE vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

MAGGIORE are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Vei găsi agenția MAGGIORE la adresa c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Roma, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de MAGGIORE . Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 46 € pe zi și la unul minim de 46 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la MAGGIORE , dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

MAGGIORE are 13 sucursale în Roma. c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 32% dintre cei care au rezervat o mașină în Roma de la MAGGIORE , pe momondo, au mers la: c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.


Mașini de la MAGGIORE în alte orașe din Italia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la MAGGIORE în alte orașe populare din Italia, precum Bari și Napoli