Mașini de închiriat Dollar în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Roma

Roma, Italia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Roma

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Dollar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Roma se simt în siguranță, Dollar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, există 1 centru de închirieri auto Dollar în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci (L. Da Vinci Ap).

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Roma (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Roma, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Dollar. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 18 € pe zi și la unul minim de 10 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Dollar, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Pentru 18 €/zi (în medie), Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Dollar în Roma (cu 62% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Dollar). În ultimul an, 71% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Dollar în sejurul lor în Roma, au închiriat o mașină de tip Mini pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Dollar, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Dollar deține 4 sucursale de închirieri auto în Roma. Cea aflată la adresa L. Da Vinci Ap este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 49% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Roma, au ales această sucursală.