Mașini de închiriat Thrifty în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Roma

Roma, Italia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Roma

Sucursalele agenției de închirieri auto Thrifty din Roma aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Thrifty își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Roma:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Există 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Adresa biroului de închirieri auto Thrifty este L. Da Vinci Ap.

Da, în Roma, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Thrifty în Roma, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 17 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 17 € pe zi.

Thrifty deține 4 sucursale de închirieri auto în Roma. Cea aflată la adresa L. Da Vinci Ap este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 55% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Thrifty în Roma, au ales această sucursală.