Mașini de închiriat în Chitila, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chitila, în Județul Ilfov? Caută aici!

Chitila, România
28 nov — 5 dec
Chitila, România
Ma 28/11
Amiază
Ma 5/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Chitila

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Chitila

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Chitila?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Chitila se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 3 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Chitila este de 8 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Chitila?

Închirierea unei mașini Chrysler Pacifica în Chitila este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Ford Fiesta. S-au găsit oferte la Chrysler Pacifica (cu închierere din Chitila) pentru 79 € pe zi (în medie) și cu un minim de 79 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Ford Fiesta in Chitila costă, în medie, 7 €, deși au fost găsite prețuri de numai 7 €.

Oferte la mașini de închiriat în Chitila, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chitila

Mică cars

2 € - 34 €

Toate tipurile de mașini

5 € - 111 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Chitila, în România este 11 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 60% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chitila. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chitila poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Chitila, în România este 25 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 85% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chitila. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chitila poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Chitila

Principalii furnizori de închirieri auto din Chitila, în Județul Ilfov

Autoboca

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

Avis

1 sucursală

Axis Rent a Car

1 sucursală

Bavaria Mobility

1 sucursală

DriveCyprus

1 sucursală

Free2Move

1 sucursală

OptimoRent

1 sucursală

Cum conduci cu o mașină închiriată în Chitila - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chitila și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Chitila, România?

Limita maximă de viteză admisă în Chitila este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Chitila sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Chitila, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Chitila?

Prices for mașini in Chitila refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Chitila?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 11 operatori pentru mașini în Chitila..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Chitila?

În diferite țări, inclusiv în Chitila, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Chitila?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Chitila. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Chitila?

Rezervarea unei mașini în Chitila prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Chitila?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Chitila punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Chitila cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Chitila sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Chitila, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Chitila cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Chitila, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Chitila.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Chitila cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Chitila cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Chitila

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.