Mașini de închiriat Hertz în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Roma

Roma, Italia
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Roma, Italia
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

22 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

6,3

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

5,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Roma

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci:
L. Da Vinci Ap.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Roma?

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Roma (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Roma?

În Roma, Hertz are 22 sucursale. Via Sardegna 30 A este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 41% dintre cei care au rezervat o mașină în Roma de la Hertz, pe momondo, au mers la Via Sardegna 30 A.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Roma?

Prețurile pentru mașini în Roma sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Roma?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 374 de operatori pentru mașini în Roma..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Roma?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Roma. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Roma?

Pentru a închiria o mașină în Roma, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.