Mașini de închiriat Hertz în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Roma

Roma, Italia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Roma, Italia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
32 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Roma

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Roma se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci:
L. Da Vinci Ap.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Roma (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz are 32 de sucursale în Roma. L. Da Vinci Ap este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 38% dintre cei care au rezervat o mașină în Roma de la Hertz, pe momondo, au mers la: L. Da Vinci Ap.