Mașini de închiriat National în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Roma

Roma, Italia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Roma

Toate sucursalele de închirieri auto National din Roma iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

National are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Vei găsi agenția National la adresa Level 4 Pallazina Epua 2.

Da, în Roma, National oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi National dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției National aici, sub fila Sucursale.

National are 4 sucursale în Roma. Aeroporto G B Pastine este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 38% dintre cei care au rezervat o mașină în Roma de la National, pe momondo, au mers la: Aeroporto G B Pastine.