Mașini de închiriat în Galați, în Galaţi

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Galați, în Galaţi? Caută aici!

Galați, România
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Galați, România
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Galați, în Galaţi găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Galați

Mașini Mică

40 € - 89 €

Toate tipurile de mașini

49 € - 124 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Galați, în România este 26 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin decât media în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Galați, în România este 68 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 81 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 25% mai scump decât media în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Galați

Principalii furnizori de închirieri auto din Galați, în Galaţi
4 sucursale
3 sucursale
3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Galați

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Galați

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Standard

Cea mai ieftină mașină de închiriat

39 €

Cel mai popular model

Class Special Car
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Galați au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Standard.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Galați este de 39 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 53 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Galați a fost, în ultimele zile, Class Special Car. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Galați

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Galați

Cum conduci cu o mașină închiriată în Galați - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Galați și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Galați în luna iulie, prețul va fi de aproximativ 163 €. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 163 € (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Galați). 0 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Galați. Totuși, în luna iulie, prețurile pot scădea până la 0 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Prețurile medii oferite de Autonom sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 53 €/zi pentru închirierea unei mașini în Galați). Cel mai mic preț găsit la cele 4 locații ale lor din Galați a fost de 39 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Galați este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Galați sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Galați, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Galați

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Galați

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Galați


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Galați. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Galați o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Galați și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Galați.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Galați care includ curățare în profunzime.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Galați, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.