Mașini de închiriat în Galați, în Galaţi

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Galați, în Galaţi? Caută aici!

Galați, România
6 dec — 13 dec
Galați, România
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Galați

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Galați

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Galați?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Galați se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 72 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Galați este de 87 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Galați, în Galaţi găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Galați

Mică cars

50 € - 123 €

Toate tipurile de mașini

69 € - 208 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Galați, în România este 74 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Galați, în România este 135 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Galați, în România este 109 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 76 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Galați, în România este 110 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 81 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Galați, în România este 142 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 143 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 11% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Galați. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Galați poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Galați

Principalii furnizori de închirieri auto din Galați, în Galaţi

Autonom

3 sucursale

Flex Rent a Car

3 sucursale

Flexicar

3 sucursale

Drive2u

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Galați

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Galați

Tipuri populare de mașini

Economy, Intermediate, Full-size

Cea mai ieftină mașină de închiriat

72 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Galați au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Intermediate, Full-size.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Galați este de 72 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 87 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Galați a fost, în ultimele zile, Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Galați

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Galați

Cum conduci cu o mașină închiriată în Galați - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Galați și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Galați, România?

Limita maximă de viteză admisă în Galați este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Galați sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Galați, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Galați?

Prices for mașini in Galați are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Galați?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Galați este de 14 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Galați?

În diferite țări, inclusiv în Galați, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Galați?

Atunci când închiriezi o mașină în Galați, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Galați?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Galați. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Galați?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Galați o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Galați cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Galați și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Galați, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Galați.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Galați, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Galați care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Galați cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Galați, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Galați

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.