Mașini de închiriat Thrifty în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Madrid

Madrid, Spania
10 dec — 17 dec
Madrid, Spania
Du 10/12
Amiază
Du 17/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Thrifty

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,4

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,8

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Madrid

Are Thrifty o sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas?

Momentan, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas:
Terminals 1 And 4.

Oferă Thrifty anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Madrid?

Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Madrid. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Thrifty. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Thrifty din zona Madrid aici, în fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Thrifty în Madrid, în luna ianuarie?

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției Thrifty în Madrid, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 22 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 22 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Thrifty în Madrid?

sunt 8 sucursalele de închiriere de mașini în Madrid ale Thrifty. Cea aflată la adresa Terminals 1 And 4 și în Madrid este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 84% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Thrifty în Madrid, au ales sucursala din Terminals 1 And 4.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Madrid?

Prices for mașini in Madrid are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Madrid?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 200 de operatori pentru mașini în Madrid.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Madrid?

În diferite țări, inclusiv în Madrid, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Madrid?

Atunci când închiriezi o mașină în Madrid, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Madrid

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.