Mașini de închiriat keddy by Europcar în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Madrid

Madrid, Spania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Madrid

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Madrid se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Madrid. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Madrid-Barajas. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresele Desk In Terminal 1, respectiv Barajas Airport Terminal 4.

Cu un cost mediu de 41 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la keddy by Europcar, în Madrid (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la keddy by Europcar, în Madrid, începând de la 41 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

keddy by Europcar operează momentan în 8 sucursale în Madrid. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Desk In Terminal 1. În ultimele 12 luni, 58% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu keddy by Europcar în Madrid, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Madrid

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la keddy by Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Madrid